Jennifer Love Hewitt iubeste tocilarii

Actrita Jennifer Love Hewitt iubeste barbatii amuzanti si tocilarii - cel putin, aceasta este declaratia pe care a facut-o pentru revista "Maxim", editia din mai, noteaza People.com.
Actrita Jennifer Love Hewitt iubeste barbatii amuzanti si tocilarii - cel putin, aceasta este declaratia pe care a facut-o pentru revista "Maxim", editia din mai, noteaza People.com.

Vedeta, care are o relatie cu actorul de comedie Jamie Kennedy, a pozat pentru a treia oara pentru coperta publicatiei. Iar in interviul acordat, Love Hewitt a marturisit ca prefera barbatii care au simtul umorului. Actrita din serialul de succes "Ghost Whisperer" a precizat: "Cele mai importante lucruri la un barbat sunt sa fie de incredere si amuzant.
Simtul umorului nu se pierde. Daca esti o persoana amuzanta, vei fi intotdeauna o persoana amuzanta".

Mai mult decat atat, vedeta are o adevarata slabiciune pentru... tocilari. Jennifer a adaugat: "Imi plac foarte mult tocilarii. Sunt haiosi, deci asta este o mare bila alba. In plus, de regula, tocilarii sunt modesti. Nu trebuie sa fie ei aceia care au cel mai smecher tricou".

Actrita a tinut sa precizeze ca, de fapt, nu poate vorbi cu spiritele - Love Hewitt interpreteaza in show-ul de televiziune "Ghost Whisperer" rolul unei femei care poate intra in legatura cu fantomele. Actrita a afirmat: "La alimentara, la farmacie, cand imi cumpar sirop de tuse sau oriunde altundeva m-as afla, oamenii vin la mine si imi spun: 'Auzi, bunica mea a decedat recent, trebuie neaparat sa ma ajuti!'.
Iar eu sunt ceva de genul: 'Eu doar imi cumpar salata. Nu te pot ajuta!'".


Iar daca te intereseaza si alte picanterii despre vedeta, afla ca cel mai recent hobby al sau este sa faca baie purtand pe cap o... tiara. Love Hewitt a declarat: "Noua mea pasiune este sa imi fac baia cu spuma purtand pe cap o tiara... Sunt o femeie in toata firea, care isi face baie cu o tiara pe cap. Una pe care mi-am luat-o de la Disneyland".
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • El3n@ pe 25 Iul 2010, 22:14
    mi se pare ceva normal

    cred ca e o tipa prea tare...si nu vad nimic rau prin a-ti placea un barbat cu un grad de inteligenta mai ridicat,fetele care spun asta inseamna ca nu pot tine pasul cu ei...

    3
    0

  • simika pe 16 Iul 2010, 13:06
    o ador....

    e un model feminin pentru mine....puternica si in acelas timp sensibila, finuta, mereu aranjata dar in limita bunului simt....o adooorrr ce sa mai. Cat despre cum joaca, mi se pare ca traieste personajul. Asta inseamna un actor bun..

    3
    0

  • oana_raluk pe 29 Iun 2010, 16:52
    esti varza diana...

    iti place jennifAr? si mesaje de DIN COLO? ar trebui sa asculti tu de sfatul lui Jennifer si sa inceapa sa-ti placa tocilarii....poate iti dau o lectie de gramatica...;)

    2
    0

  • iuli pe 5 Apr 2010, 20:21
    http://jocurionline.000php.com

    lasati prostiile si distrati-va cu niste jocuri misto pe un site ce l-am gasit sieu recent http://jocurionline.000php.com

    0
    1

  • fghjfghgf pe 31 Mar 2010, 14:48
    :x

    ce-as iubi-o si eu...

    0
    1

  • oana029 pe 12 Mar 2010, 18:35
    nu mi vine sa cred:-0

    n-as fi zis k ii plac genul asta de barbati

    1
    1

  • diana pe 28 Ian 2010, 16:39
    imi place jennifar

    mia placut filmul mesaje de din colo si inca imi place dar o fata ca tine nar trebui sati placa tocilari depinde fa ce vreai oricum nu ma bag in viata ta ASCULTA SFATUL MEU NU TE MAI UITA DUPA BAIETI tocilari

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod