Britney Spears, indragostita de un dansator

Se pare ca Britney Spears a reusit si de data asta sa iasa in evidenta - vedeta s-a indragostit de Chase Benz, unul dintre dansatorii care o insotesc pe scena in turneul Circus Tour...
Se pare ca Britney Spears a reusit si de data asta sa iasa in evidenta - vedeta s-a indragostit de Chase Benz, unul dintre dansatorii care o insotesc pe scena in turneul Circus Tour, mentioneaza DailyMail.co.uk.

Potrivit speculatiilor din presa americana, vedeta a inceput aceasta relatie amoroasa in urma cu doua saptamani. Mai mult decat atat, jurnalistii afirma ca Spears, in varsta de 27 de ani si mama a doi copii, este iremediabil indragostita de Benz.

O sursa a declarat pentru o revista din Statele Unite ale Americii: "Lui Brit ii place la nebunie cum arata Chase si are o slabiciune pentru sudistii carismatici.
Este indragostita de el pana peste cap. Iar faptul ca este din nou in turneu, cu un tip sexy de care se poate apropia, i-a creat o stare de spirit incredibil de buna".


Oare Britney Spears isi face un obicei din a "agata" dansatorii de pe scena? Nu de alta, dar fostul sau sot, Kevin Federline, a facut parte, la randul lui, din trupa de dansatori a vedetei...
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca149 pe 26 Feb 2011, 15:58
    ...

    http://www.fisierelemele.ro/users/anca14

    1
    0

  • diana pe 28 Ian 2010, 16:41
    asculta ceti spun

    nu e cea mai buna idee sa iesi cu un baiat din trupa ta

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod