Cele mai bune zece filme bazate pe cazuri reale, de văzut până la finalul anului

TAG: Dă-o mai departe


Sub deviza „Nu ne oprim din joacă pentru că ne maturizam, ci ne maturizăm pentru că ne oprim din joacă”, filmul „TAG: Dă-o mai departe” aduce pe marile ecrane în premieră, din 6 iulie, aventura a cinci prieteni din copilărie care păstrează legătura de-a lungul anilor datorită unui joc de leapşa, devenit tradiţie.
Bazată pe fapte reale, comedia „TAG: Dă-o mai departe” este încă o dovadă a nebuniilor pe care le pot face unii oameni pentru a rămâne în fruntea clasamentului, dar şi cât de importante sunt prieteniile adevărate. Scenariul comediei a fost scris de Rob McKittrick şi Mark Steilen, fiind inspirat din articolul publicat în cotidianul Wall Street Journal cu titlul „E nevoie de planificare şi precauţie pentru a evita leapşa”, semnat de Russell Adams.

Filmul este produs de Todd Garner şi Mark Steilen, iar Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter şi Hans Ritter semnează ca producători executivi. Din echipa de creaţie mai fac parte Larry Blanford ca director de imagine, David Sandefur ca scenograf, editorul Josh Crockett şi designerul de costume Denise Wingate. Coloana sonoră este asigurată de Germaine Franco.
7 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod