Brad Pitt, "indulcit" dupa dezamagirea de la Oscar

Starul din "Curious Case of Benjamin Button" a primit o ciocolata in forma chipului sau, potrivit femalefirst.co.uk. Figurina de ciocolata, cu o greutate de 5 kg, i-a fost trimisa pentru a-l "indulci" pe actor pentru ca nu a primit un premiu Oscar.
Starul din "The Curious Case of Benjamin Button" a primit o ciocolata in forma chipului sau, potrivit femalefirst.co.uk. Figurina de ciocolata, cu o greutate de 5 kg, i-a fost trimisa pentru a-l "indulci" pe actor pentru ca nu a primit un premiu Oscar.

Un brand de deodorante i-a trimis actorului ciocolata, impreuna cu mesajul: "Noi tot credem ca interpretarea ta merita o statueta, una putin dulce".

Pana in prezent, Brad nu a reusit performanta de a castiga un premiu Oscar.
Desi "The Curious Case of Benjamin Button" a fost nominalizat la 13 premii Oscar, le-a primit numai pe cele pentru tehnica.

Nu este prima data cand Brad este dezamagit la ceremonia de decernare. In 1996, premiul pentru Cel mai bun actor i-a fost "furat" de Cuba Gooding Jr. pentru "Jerry Maguire", Brad fiind nominalizat pentru interpretarea din "12 Monkeys".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod