Arnold Schwarzenegger susţine că regizorul filmului Conan l-a pus să facă „lucruri groaznice pe platoul de filmare”

... ca de exemplu să muşte dintr-un vultur mort
Noua carte motivaţională lui Arnold Schwarzenegger, „Be Useful: Seven Tools for Life”, rememorează lucrurile pe care fostul actor a trebuit să le facă pentru a juca cele mai celebre roluri din filme. E vorba în special de rolul din Conan Barbarul din 1982. Schwarzenegger scrie despre regizorul filmului, John Milius, care i-a cerut să facă „nişte lucruri groaznice”.
 
Iată ce relatează: „Am învăţat să călăresc cai, dar şi cămile şi elefanţi. Am învăţat să sar de pe stânci, să mă caţăr şi să mă ţin pe frânghii lungi, dar şi să sar de la înălţime”, declara actorul pentru Insider.
„Practic, am făcut o şcoală de meserii, una pentru viitori eroi de acţiune... Cireaşa de pe tort a fost că Milius (regizorul - n.red.) m-a pus să fac tot felul de grozăvii. M-am târât printre stânci, scenă după scenă, până mi-a dat sângele. Am fost fugărit de câini sălbatici, care m-au prins şi m-au târât în nişte spini. Am muscat dintr-un vultur mort adevărat, după care a fost nevoie să fac gargară cu alcool după fiecare dublă. În una dintre primele zile de filmare, mi-am făcut o tăietură care a avut nevoie de patruzeci de cusături...” Citește continuarea...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod