Angelina Jolie, surprinsă la Paris pe platourile biopicului despre Maria Callas. Iată imaginile!

Acest film a obținut un acord interimar SAG-AFTRA pentru a se putea turna în timpul grevei actuale a actorilor de la Hollywood.
Miercuri, Angelina Jolie, în vârstă de 48 de ani, a fost văzută pe platoul de filmare al noului său film, Maria, în care actrița laureată a premiului Oscar o interpretează pe cântăreața de operă Maria Callas, în capitala Franței. Solista a marcat decisiv opera secolului XX prin interpretare, expresivitate și personalitate.

Biopicul are scene la Palais-Royal din Paris, un fost palat regal care găzduiește în prezent o serie de birouri guvernamentale ale țării, inclusiv Ministerul Culturii, scrie revista People.

Filmul, intitulat Maria, spune povestea tumultuoasă, minunată și în cele din urmă tragică a celebrei soprane dramatice, evocată așa cum s-au derulat ultimele zile ale ei în Parisul anilor 1970, nota Variety.

Jolie a putut fi văzută îmbrăcată în negru, în timp ce filma scenele.
În fotografiile de pe platou, ea poartă o pălărie neagră cu boruri largi și ochelari, în timp ce stă sub o umbrelă cu fiul ei, Maddox Jolie-Pitt, în vârstă de 22 de ani. Citește continuarea...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod