Demi Moore şi fiica sa

10 filme în care actori celebri au jucat alături de copiii lor


Kiss Kiss Bang Bang (Săruturi și focuri de armă), 2005


În această comedie neagră din 2005, fiul lui Robert Downey Jr., Indio Falconer Downey, a jucat rolul unui tânăr hoţ numit Harry Lockhart.

Un hoţ, Harry Lockhart, nimerit întâmplător la o audiţie pentru un film pe când încerca să scape de poliţie, are parte de şansa vieţii lui: să-şi depăşească trecutul propriu şi să ajungă la Hollywood. Ajuns din New York la Los Angeles, la o petrecere o reîntâlneste pe o fostă colegă de liceu, Harmony, pentru care i se retrezesc sentimente îngropate de mult, în Indiana.
Din greşeală însă, beat fiind, face o confuzie şi ajunge în pat cu prietena ei. Între timp, oraşul este terorizat de un criminal ce ucide femei, ale caror cadavre sunt găsite peste tot prin oraş, în vreme ce Harry se pregăteşte pentru un rol de detectiv, sub supravegherea unui detectiv particular, Gay Perry, la fel de homosexual pe cât îi spune numele. Linia de demarcaţie dintre realitate şi ficţiune dispare însă, odată cu implicarea lor involuntară în seria de crime.

Farmecul acestui film aflat la graniţa dintre artă şi comercial, îmbinându-le în chip fericit pe amândouă, este dat de vocea din off a lui Harry, care narează acţiunea chiar în timp ce aceasta se întâmplă, plin de ironie şi cu pronunţate accente sarcastice, vizând lumea filmului pe diverse paliere, în maniera minimalistă, aşa cum arată şi titlul filmului.
11 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod