Demi Moore şi fiica sa

10 filme în care actori celebri au jucat alături de copiii lor


It Runs in the Family (În familie), 2003


În acest film s-a adunat aproape toată faimoasa familie Douglas. Michael e fiul şi Cameron e nepotul lui Mitchell Grmberg, jucat de Kirk Douglas.

Familia Gromberg este una de succes - mai puțin atunci când membrii săi trebuie să comunice unul cu celălalt.

Alex Gromberg (Michael Douglas) e un bărbat prins la mijloc. Navigând între rolurile delicate și mereu schimbătoare de părinte, fiu și soț, încearcă să evite greșelile pe care tatăl său le-a făcut cu el, în timp ce încearcă să se confrunte cu cele pe care el însuși le-a făcut cu propriii copii.
Soția lui Alex, Rebecca (Bernadette Peters), e un psiholog care se străduiește să balanseze viața profesională cu căsnicia și educarea copiilor. Mitchell Gromberg (Kirk Douglas), patriarhul, aflat acum la pensie, fost partener al uneia dintre cele mai mari firme de avocatură new-yorkeze, are dificultăți în a accepta apropierea morții. Evelyn (Diana Douglas), care i-a fost soție devotată și ancoră emoțională de-a lungul întregii căsnicii - e și negociatorul de pace dintre el și Alex.

Asher Gromberg (Cameron Douglas), cel mai mare fiu al lui Alex, e un student rebel care încearcă să facă față vieții, dragostei și sexului într-o societate confuză.
Iar Eli, (Rory Culkin), băiatul de 11 ani, este cel mai matur și mai echilibrat dintre bărbații Gromberg.

Trei generații ale unei familii americane, toate ducând existențe separate, fiecare în felul său disfuncțional. Dar, din cand în cand, apare un moment în care membrii ei se strâng împreună pentru a celebra, a râde, a se lupta, a plânge și a-și dovedi afecțiunea unul pentru celălalt.
11 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod