De ce Andreea Esca nu are unde să plece şi de ce Pro TV nu vrea s-o piardă?


Andreea, la sală. Ce eforturi face o vedetă de top ca să rămână în formă
Într-adevăr au existat sugestii din partea managemtului Pro TV ca Andreea Esca să renunţe la colaborarea cu Adrian Sârbu, iar aceasta s-a conformat şi a renunţat la poziţia de editor al revistei ”The One”. Acest fapt, arată că vedeta nu vrea să renunţe la pupitrul ştirilor.
În acelaşi timp, o plecare a acesteia nu înseamnă decât sfârşitul carierei la un asemenea nivel. Ar pierde poziţia dominantă din audio-vizualul românesc şi ar trebui să se mulţumească cu un rol secundar.
Trecerea la un alt post TV nu ar fi decât o experienţă traumatizantă. Managementul şi-ar dori un succes fulminant în schimbul salariului imens, iar aşteptările acestora vor fi imposibil de mulţumit. Aşa că Andreea Esca nu ar trebui să ia decizii radicale.
Există mai multe zvonuri care vorbesc despre trecerea ei spre grupul Digi, cei din conducere dorind să dezvolte un canal TV care să devină o concurenţă puternică pentru Pro TV. Acesta să fie scopul pentru care vedeta Pro şi-a înregistrat sintagma ”Bună ziua România, bună ziua Bucureşti!” şi varianta cu ”Bună dimineaţa”? Salutul de seară e deja înregistrat de Pro TV.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • radu pe 19 Aug 2015, 13:08
    []]][

    20 de ani, nu 18. 1 decembrie 1995, nu 97

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod