Cum liniștești un bebeluș care plânge? Un tată are metoda lui!

Un tătic a găsit un mod simplu și eficient pentru a-și opri fiul din plâns.

Orice părinte a trecut prin perioada dificilă și obositoare în care copilul său nou-născut plânge aproape tot timpul. Uneori, aceste reprize sunt nesfârșite și orice ar face, parcă nimic nu le poate pune capăt.

Un bărbat care a devenit tată a găsit soluția pentru a-l opri din plâns pe fiul său de numai două săptămâni: el cântă cu voce joasă. Imediat cum el începe să cânte pe un ton grav, bebelușul se liniștește și nu mai plânge.

Într-o înregistrare video postată pe YouTube, pe care a realizat-o singur, cu mâna stângă, în timp ce cu dreapta își ținea copilul, un tată din Malta poate fi văzut cum îl convinge pe acesta să nu mai plângă, folosindu-și vocea joasă.

Sprijinit pe pieptul tatălui său în timpul ineditului "moment muzical", micuțul are un chip senin și se bucură de sunetul pe care tatăl său îl produce cu vocea lui gravă.

La începutul filmulețului publicat de ziarul britanic Daily Mail, tatăl își roagă în glumă bebelușul să nu mai plângă. "O, nu, oprește-te. Oprește-te, te rog. Dacă aș ști un truc care să oprească copilul să plângă", spune el. Apoi începe "să cânte" pe o singură notă, ducându-și vocea tot mai jos, iar în final adaugă câteva note vibrante, ceea ce pare să-l încâte pe fiul său.

La sfârșitul înregistrării, micuțul este liniștit, fără nicio lacrimă în ochi, ba chiar i se face somn.
Totul grație ideii tatălui său de a-i cânta așa cum se pricepe el.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod