Cum arată Ziua Îndrăgostiţilor în lumea animalelor: 14 imagini amuzante

În lumea animalelor, Ziua Îndrăgostiţilor chiar e... în fiecare zi. Imginile amuzante dovedesc că necuvântătoarele au momentele lor de tandreţe care le aseamănă atât de mult cu noi, oamenii.
Euforia care izbucneşte în fiecare an pe 14 februarie este obositoare şi chiar enervantă pentru mulţi dintre noi. Din acest punct de vedere, încă mai avem de învăţat câte ceva din lumea animalelor - necuvântătoarele au momentele lor de tandreţe şi nu aşteaptă o zi anume pentru a sărbători ceea ce simt. Cum dragostea nu ţine cont de raţiune, în lumea lor fără reguli sofisticate de conduită şi fără hăţişul de interpretări din societatea umană, se aplică principiul instinctului, al nevoilor primare.
Iar când printre acestea se numără iubirea, cine poate spune că e ceva rău?

Fotografiile publicate de cotidianul britanic Daily Mail surprind cele mai frumoase momente de afecţiune ale animalelor din diverse specii, de pe tot globul, şi ne demonstrează, o dată în plus, că ele pot exprima cel puţin la fel de multă emoţie precum cele în care apar oameni.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod