Cum arată un buchet din linguri şi furculiţe - FOTO

O artistă foarte talentată a transformat tacâmurile vechi din bucătărie într-un spectaculos buchet de flori din metal.
Reciclarea este soluţia optimă pentru multe obiecte de uz casnic. Proiectele prin care lucrurile vechi care se adună în timp prin casele noastre capătă noi valenţe sunt din ce în ce mai apreciate, iar oamenii sunt atraşi de "noua viaţă" pe care o capătă vechiturile.

Creativitatea şi plăcerea de a meşteşugări ceva din mai nimic te pot ajuta să transformi complet lucrurile banale, inutile şi învechite, în loc să le arunci sau să le ţii depozitate fără niciun rost.

Ann Carrington, o artistă britanică, a dus un pic mai departe acest hobby al reciclării, transformând tacâmurile vechi din bucătărie într-un buchet incredibil.
Ea a creat trandafiri din furculiţe, linguri, cuţite şi linguriţe, iar rezultatul este demn de orice expoziţie de artă modernă dintr-un muzeu de renume.

Pe site-ul său, Carrington îşi descrie opera drept "o refolosire deşteaptă a unor lucruri din viaţa noastră de zi cu zi, transformate printr-o surprinzătoare încununare a materialelor şi metodelor". Rezultatul este captivant - e fascinant cum artista britanică reuşeşte să obţină dintr-un material rece buchete pline care par pline de viaţă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod