Cori Grămescu, pictorial sexy în "FHM"

Cel mai renumit instructor de fitness feminin din România a realizat un pictorial incitant.

Cel mai renumit instructor de fitness feminin din România a realizat un pictorial incitant. Atuurile sale fizice i-au atras o nouă propunere din partea revistei "FHM": un pictorial sexy, incitant, însă nu vulgar.

 

Cori a acceptat să pozeze în lenjerie intimă, iar rezultatul e pe măsura aşteptărilor. Posesoarea unui trup tonifiat, cu talie şi coapse parcă sculptate de Michelangelo, Cori Grămescu dezvăluie în "FHM" ce se ascunde sub costumul de fitness cu care le antrenează zi de zi femeile din Bucureşti la sala ei, Lady Fit.

Odată cu pictorialul incitant pe care l-a realizat pentru "FHM", Cori Grămescu a acordat şi un interviu, în stilul cunoscut al publicaţiei. Întrebată ce apreciază cel mai mult la faptul că este femeie, Cori a răspuns: "Faptul că pot fi răsfăţată, că mă simt protejată şi iubită. Îmi place să mă răsfăţ, să port haine fine şi elegante, după cum îmi place să fiu versatilă şi să trec rapid în starea de putere personală şi de încredere. Cred că marele avantaj al femeilor este această versatilitate naturală între putere şi feminitate".

Admirată pentru bustul ei generos, Cori Grămescu recunoaşte, la rândul ei, că admiră sânii mari la o femeie, pe care îi consideră "o bucurie". "Pentru mine, sunt o bucurie. Îmi plac sânii mari, atât ai mei, cât şi ai altora. Glumesc puţin, dar da, cred că o femeie frumoasă, cu sânii mari, este esenţa senzualităţii şi sexualităţii".

Dacă ar intra în pielea unui bărbat, Cori s-ar bucura de libertatea mai vastă pe care o au bărbaţii, fără a fi presaţi de societate. "Cred că, dacă aş fi fost bărbat, mi-ar fi plăcut să vânez senzaţii, sentimente şi situaţii erotice interesante, libertate pe care bărbaţii o pot experimenta cu mult mai puţină presiune socială decât noi, femeile", a declarat Cori Grămescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod