Cel mai puternic cuplu din America: Hillary şi Bill Clinton, de-a lungul anilor

Hillary Clinton şi soţul ei au mari şanse să se întoarcă la Casa Albă. Vezi povestea în imagini a celui mai puternic cuplu din America.

Fosta prima doamnă, reprezentanta Partidului Democrat în cursa electorală pentru alegerile prezidenţiale din SUA, a intrat deja în istoria Americii. Hillary Clinton este prima femeie nominalizată de un partid cu o importanţă majoră din istoria Americii şi se îndreaptă cu paşi hotărâţi spre o nouă premieră, aceea de a fi prima femeie care devine preşedintele Statelor Unite.



Acest obiectiv a devenit şi mai realizabil după cele două dezbateri televizate din cadrul campaniei pentru alegerile la preşedinţia SUA, ambele câştigate de Hillary. Beneficiind de o experienţă politică superioară contracandidatului ei, omul de afaceri Donald Trump, şi avantajată de gafele impardonabile pe care acesta le-a comis, candidata democrată pare să-şi fi asigurat victoria. Dacă nu survin dezvăluiri şocante care pot răsturna toate calculele pe ultima sută de metri, Hillary îşi va conserva avansul din sondaje, iar Trump nu mai poate remedia situaţia defavorabilă în care se află.

Politician versat, cu o activitate intensă în domeniul avocaturii şi în administraţie, Hillary Clinton are "în mânecă" un as decisiv: experienţa şi popularitatea soţului ei, Fost preşedinte al SUA timp de două mandate, Bill Clinton îi stă acum alături pe drumul dificil spre cea mai înaltă funcţie.


După aventura sexuală cu Monica Lewinsky, un episod scandalos care a fost pe punctul de a-i despărţi, cei doi Clintoni au strâns rândurile şi au mers mai departe, fiind foarte aproape de a se întoarce la Casa Albă. O realizare care ar confirma forţa celui mai puternic cuplu din America, mai influent decât cuplul Obama, şi pe care avem acum ocazia să-l redescoperim aşa cum a traversat anii, de la început şi până acum, într-o serie de imagini publicate de dailynews.com.

1 din 15

Studenţi la Yale University, în 1973

Cei doi viitori politicieni erau studenţi la Drept. La câteva zile după ce s-au văzut au avut prima lor întâlnire romantică.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miki pe 17 Oct 2016, 08:33
    hahaha!

    Cand sotul considerat cel mai puternic om al planetei te face de ras in fata INTREGII PLANETE pt ca a lasat o obeza obraznica sa-i faca sex oral,ce naiba casnicie e asta,dupa uratul eveniment?!....Sa ramai langa unul ca el in continuare ca sa ce...?!..Nimeni niciodata nu te va percepe altfel decat de nevasta proasta si fraiera care s-a facut de ras!.Fiti seriosi,oameni dementi!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod