Ion Garaba

Cel mai arătos bărbat din țară: El va reprezenta România la Mr. World 2016!

Ion Garabă a fost desemnat să reprezinte România în cadrul concursului Mr World 2016, care se va desfășura în Marea Britanie.

În competiția care va avea loc la Manchester, între 8 și 20 iulie, vor fi prezenți aproximativ 55 de candidați din tot atâtea țări.

Mr. World este cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor sportive și condiția fizică.

Ion Garaba

Ion Garabă, reprezentantul României în cadrul Mr. World 2016 are 23 de ani, 1.81 m înălțime, este născut în orașul Basarabeanca din Republica Moldova și are dublă cetățenie, română și moldovenească.

Absolvent al Facultății de Business din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, el vorbește trei limbi străine: rusa, engleza și italiana.

Ion Garaba

Ion Garabă este adeptul stilului de viață sănătos, nu fumează, nu consumă alcool, respectă cu strictețe un regim alimentar cât mai sanatos și practică bodybuilding-ul profesionist de cinci ani, relatează ziare.com.

Garabă, care locuiește de un an de zile în Londra, unde lucrează ca antrenor personal, își dorește ca în viitorul apropiat să se mute în Statele Unite.

„Am visat mereu să fiu prezent în competiția Mr. World, iar acum visul meu a devenit realitate. Sunt extrem de fericit pentru această reușită și îmi doresc să valorific cat mai efectiv această experiență deosebită care știu că îmi poate aduce foarte multe oportunități în modelingul internațional”, a declarat Ion Garabă, Mr. World România 2016.

Ion Garaba Mr World

„Sunt onorat că am șansa să reprezint România, țara mea de suflet, într-o competiție de prin rang, să promovez turismul, cultura și tradițiile românești în fața întregului mapamond”, a spus Ion Garabă, Mr.

World România 2016.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod