Cea mai frumoasă cerere în căsătorie: Ce femeie poate refuza?

Un bărbat şi-a cerut de soţie iubita într-un mod foarte original. Ideea lui neobişnuită a dat imediat rezultatul scontat: un „Da“ spus din toată inima.

Când Jerad Forsyth şi-a pus în cap să o ceară de soţie pe iubita lui, Kat Woodley, s-a gândit că trebuie să o facă într-o manieră memorabilă şi de nerefuzat. Şi chiar aşa a fost.

Cei doi s-au cunoscut acum doi ani şi au decis recent să adopte o pisicuţă găsită pe stradă. Pisica, botezată Gandalf, a devenit un membru cu drepturi depline în casa lor şi partea bună e că se înţelege bine cu Shamus, câinele lor.

În ziua cea mare, Kat credea că Jerad e la serviciu. "Am fost foarte surprinsă...

Mi-a dat o pisică şi m-a rugat să citesc ce scrie pe etichetă", a povestit ea pentru publicaţia Metro.

Spre surpriza ei, Kat a citit pe etichetă mesajul scris pe o inimioară din carton de culoare albastră, care atârna de gâtul felinei: "Vrei să te măriţi cu mine?". Nici nu şi-a dat seama când Jerad a apărut lângă ea zâmbind, îmbrăcat într-un costum şi aşezându-se în genunchi. Apoi el a rostit întrebarea scrisă pe inimioară.

Kat i-a răspuns emoţionată cu un "Da" din toată inima.
Momentul a fost înregistrat, iar clipul video a devenit viral, scrie Bored Panda.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Mai 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod