Week-end-ul biciclistelor în fuste

Ultimul week-end din vacanța de vară poate fi petrecut pe două roți, dacă le aveți prin casă. Bicicliști și mai ales bicicliste sunt așteptați de sâmbătă până duminică la Bikefest în

Ultimul week-end din vacanța de vară poate fi petrecut pe două roți, dacă le aveți prin casă. Bicicliști și mai ales bicicliste sunt așteptați de sâmbătă până duminică la Bikefest în Parcul Izvor. Anul ăsta va fi dublat de un eveniment caritabil, mai exact participanții la festivalul bicicliștilor sunt rugați să aducă rechizite sau ghiozdane care le prisosesc prin casă, pentru copiii de la Asociația „Ana și copiii”, care trebuie și ei pregătiți pentru școală.

Ana a împlinit 6 ani și anul acesta merge la școală.

Ca și ea, mulți dintre copiii de la Asociația Ana și Copiii. Vrem să îi ajutăm să aibă un început bun și să pășească cu încredere în clasa  I cu un ghiozdan cu toate rechizitele de care au nevoie și pe care părinții lor nu le pot oferi. Cine ne ajută? Avem 268 de ghiozdane de pregătit.

Bikefest, ca în fiecare an, va aduna în Parcul Izvor comunitatea bicicliștilor din București, le va testa viteza de pedalare, creativitatea, dar va aduce la un loc și cererea cu oferta: dacă aveți bicle vechi de care v-ați plictisit aici le puteți vinde sau dacă vreți să vă cumpărați una nouă, vor fi 12 magazine de profil cu stand la Bikefest.

Duminică după amiază festivalul se va încheia cu parada biciclistelor - SkirtBike - la care se vor lăsa admirate cele mai elegante fete în fustă, călare pe biciclete.

Începe la ora 17.00 în Parcul Izvor și după un tur pe la Eroilor și Cotroceni, pe malul Dâmboviței, se vor întoarce la punctul de plecare.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod