Bărbații cu testicule mici sunt tați mai buni

Doamnelor, domnilor, se pare că mărimea contează, totuși, dar nu acolo unde v-ați gândi. De fapt depinde foarte mult de ce anume căutați, dar dacă vreți să faceți copii și să îi

Doamnelor, domnilor, se pare că mărimea contează, totuși, dar nu acolo unde v-ați gândi. De fapt depinde foarte mult de ce anume căutați, dar dacă vreți să faceți copii și să îi creșteți împreună cu un tată implicat, atunci e musai să căutați unul cu biluțe, nu cu testicule ;)

Academia Națională de Științe a SUA a făcut ieri public un studiu, popularizat de Time care demonstrează că există o legătură între dimensiunile testiculelor și calitatea de părinte. Cu cât sunt mai mici „biluțele”, cu atât sunt posesorii lor tați mai implicați.

Studiul a fost făcut pe 70 de bărbați din Atalnta care și-au lăsat creierele și testiculele puse la RMN, în timp ce priveau fotografii cu copiii lor. Rezultatul a fost că aceia cu biluțe mai mici au reacționat mai puternic emoțional la vederea copiilor, decât ceilalți. În paralel, partenerele respectivilor tați au fost puse să completeze un chestionar despre gradul de implicare al acestora în creșterea copiilor, și rezultatul a coincis: tații buni sunt cei cu cojones mici.

„Se știe că în societățile moderne occidentale copiii cu părinți mai implicați au rezultate mai bune în dezvoltare”, spune unul dintre autorii cercetării, James Rilling , profesor de antropologie la Universitatea Emory din Atlanta , Georgia.

Rilling a vrut să vadă de ce în ultima jumătate a secolului 20 a crescut vertiginos numărul taților care nu se implică în creșterea copiilor. Să fie o problemă biologică? De exemplu alte studii au relevat faptul că nivelul testosteronului ar influența paternitatea, dar acest factor poate varia foarte mult în timp, din cauza vârstei, a dietei sau a stării generale de sănătate. Așadar, au conchis autorii cercetării, „volumul testicular este probabil o măsură mult mai stabilă decât testosteronul”.

Explicația „mecanică” ar fi aceea că cu cât „săculeții” cu spermă sunt mai mari, cu atât ejaculările sunt mai „bogate”, dar asta nu garantează și transformarea „semințelor” în bebeluși.

Probabil când sunt prea mulți spermatozoizii se întrec să fecundeze ovulul și nu câștigă niciunul cursa. Pare paradoxal, dar cine suntem noi să-i contrazicem pe oamenii de știință americani? Oricum, studiul nu spune nimic de dimensiunile penisului în ecuația asta, așadar, doamnelor, distrați-vă încercând procesul tehnologic, dar când vă hotărâți să faceți un copil cântăriți bine ... situația înainte ;)

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod