Week-end erotic sau cu violete africane

Final de săptămână aglomerat. Avem de ales între o piesă de teatru nerecomandată minorilor, un expo-show erotic, o expoziție de cristale sau una de violete africane și un festival de film.

Final de săptămână aglomerat. Avem de ales între o piesă de teatru nerecomandată minorilor, un expo-show erotic, o expoziție de cristale sau una de violete africane și un festival de film. Doar să nu vrei să ieși din casă zilele astea...

Teatru

Cină cu prieteni, o piesă de Donald Margulies, în regia lui Claudiu Goga, se joacă duminică, 13 mai, de la ora 19.00, la Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti (ARCUB).

Timp de 12 ani, Gabe şi Karen, au petrecut vacanţe şi week-end-uri împreună cu Tom şi Beth; s-au invitat reciproc la nenumărate cine, şi-au crescut copiii, şi-au împărtăşit experienţele de viaţă ca nişte adevăraţi prieteni, aşteptându-se ”să se îngraşe şi să îmbătrânescă împreună”. Un fapt surprinzător le dă viaţa peste cap. Acesta reprezintă un şoc cu efecte neaşteptate pentru ambele cupluri şi, în egală măsură, un prilej al unor reflecţii despre dragoste şi căsnicie, despre natura relaţiilor umane…

Scenografia este semnată de Lia Dogaru. În rolurile celor patru prieteni joacă: Cerasela Iosifescu, Vlad Zamfirescu, Nadiana Sălăgean, Marius Cordoş. Biletele costă între 26,50 și 35 de lei (cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari) și pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (Sala Batişte nr.

14). Spectacol nerecomandat tinerilor sub varsta de 18 ani.

Muzică

Tot ArCuB oferă în fiecare sfârșit de săptămână, de acum până la finele lunii septembrie, concerte gratuite de muzică de promenadă între orele 11.00 și 13.00 în Grădina Cişmigiu. Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de cinci luni. Participă opt orchestre, ale căror artişti instrumentişti au experienţă, calităţi interpretative deosebite şi succes pe scenele muzicale bucureştene.

Flori

Dacă vă plac violetele africane sau doar florile în general n-ar trebui să ratați expoziția organizată de Clubul Român de Gesneriaceae împreună cu Grădina Botanică din București, deschisă până duminică, 13 mai.

Veți vedea acolo o gamă variată de violete africane, streptocarpuși, sinningii, episcii, kohlerii, chirite și alte genuri din familia Gesneriaceae, precum și câteva soiuri deosebite cu flori în formă de stea,  viespe, clopoțel, în două sau mai multe culori, cu petale ondulate, duble, bordurate, cu frunze crețe, pestrițe și alungite, sute de hibrizi și specii.

Astăzi, pe 11 Mai, va fi efectuată jurizarea pentru cea mai frumoasă violetă africană, precum și cea mai frumoasă plantă din familia Gesneriaceae.

Pe parcursul expozitiei vor fi organizate workshopuri și vor fi oferite sfaturi pentru creșterea acestor plante. Programul de vizitare este de la 10.00 la 17.00, la Grădina Botanică “D.

Brandza” Șoseaua Cotroceni nr. 32.

SEX

EROS SHOW 2012 reunește oferta furnizorilor de produse pentru „siguranța vieții sexuale și a sănătății individului”, după cum sună comunicatul oficial. În realitate, doamnelor, găsiți acolo orice ține de industria sexului: cosmetice, obiecte pentru plăcerea și confortul actului sexual, articole vestimentare specifice și lenjerie intimă, bijuterii, cadouri trăznite, ateliere de tatuaj, pictură pe corp, tatuaje și piercing, precum și case de producție de gen, artiști și distribuitori de materiale sexuale, publicații de specialitate.

Film

Festivalului Filmului European organizat de Institutul Cultural Român pune la bătai 52 de filme din 26 de ţări. Festivalul va fi itinerat, ca în fiecare an. La Bucureşti (Cinema Studio şi Cinemateca Eforie, 4-13 mai), Braşov (Centrul Cultural Reduta, 10-13 mai), Timişoara (Biblioteca Centrală Universitară, 17-20 mai), Tîrgu-Mureş (Teatrul Naţional, 17-20 mai) şi Iaşi (Casa de Cultură „Mihai Ursachi“, 24-27 mai).

Bijuterii

Institutul Geologic al României organizează expoziția cu vânzare de bijuterii, pietre prețioase, semiprețioase și ornamentale EXPO CRISTAL. Exponatele pot fi admirate sau cumpărate până duminică, 13 mai 2012, între 10.00 - 18.00, la standurile amenajate în curtea  Muzeului Național de Geologie.

Accesul în expoziție se face prin intrarea laterală dinspre Piața Victoriei. Prețul unui bilet este 4 lei.

Vizitatorii pot admira bijuterii unicat cu diamante, rubine, safire și smaralde, ametist, calcedonie, lapis lazuli, turmalină, opal, perle sau coral fosil, precum și obiecte de cult, de ornament sau de uz casnic din agat, jadeit sau malahit.

Mai multe de și despre mine, pe Dollo zice bine

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod