Vineri mergem la concertul Sandrei

Nu poti rata acest eveniment! Artista a lansat un nou album si a venit sa il prezinte si in Romania. Daca nu vrei sa mergi la acest concert, exista alte evenimente. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 6 noiembrie:
Nu poti rata acest eveniment! Artista a lansat un nou album si a venit sa il prezinte si in Romania. Daca nu vrei sa mergi la acest concert, exista alte evenimente. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 6 noiembrie:


Spectacolul "Maria Tanase"


Locatie: Centrul cultural Nicolae Balcescu
Ora: 19.00

Scenariul, coregrafia si regia: Malina Andrei
Distributia: Claudia Negroiu, Razvan Dragu
Scenografia si costumele: Aurel Patrascu
Pret bilete: 15 lei/adulti, 10 lei/pret redus
Durata: 1 ora 45 min


Concert Sandra


Locatie: Sala Palatului
Ora: 20.00

Vei putea asista la un nou inceput pentru diva, avand in vedere cele 15 piese prezente pe noul sau album. Artista a decis sa includa si Romania in turneul ei de promovare din aceasta toamna.

In noile concerte ale divei vor fi incluse atat piesele care au facut-o celebra in anii ’80: "Maria Magdalena", “In the heat of the night”, “Everlasting Love”, “Hi Hi Hi”, dar si piesele de pe cel mai recent album al sau, numit “Back to life”.

Acesta a fost lansat pe 27 martie 2009 si include 15 piese. Cel mai nou single se numeste “The night is still young” si este un featuring cu Thomas Anders (Modern Talking). Albumul a fost inregistrat la New York impreuna cu producatorul Toby Gad, autorul pieselor artistelor Beyonce – “If I were a boy” si Fergie – “Big girls don’t cry”.

Biletele la concert sunt disponibile la casieria Salii Palatului, la magazinele Diverta, la magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro! Preturile acestora pornesc de la 80 de lei, ajungand pana la 250 lei.

Eveniment recomomandat de 1801.ro


Piesa de teatru "Cafeneaua"

Locatie: Masca
Ora: 20.00

6 declaratii de dragoste sub clar de luna langa Fontana di Trevi
Scenariul si regia: Mihai Malaimare
Cu: Dora Iftode, Mihai Malaimare, Sorin Dinculescu, Cosmin Cretu, Valentin Mihalache, Sorin Aurel Sandu, Andrei Dragulescu, Ana Sivu-Daponte, Alina Craita, Magda Francu, Laura Dumitrascu, Florentina Nanau, Ana Turos.
Pret bilete: Sector A - 18 lei, Sector B - 6 lei, 12 lei
5 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod