Un weekend plin de distractie

Daca nu ajungi la mare in acest sfarsit de saptamana, te poti distra si in Bucuresti. Iata recomandarile Eva.ro pentru 1-2 august:

Daca nu ajungi la mare in acest sfarsit de saptamana, te poti distra si in Bucuresti. Iata recomandarile Eva.ro pentru 1-2 august:

 

Sambata, 1 august

 

Concert Vita de vie


Locatie: El Grande Comandante
Ora: 22:00

Seara de 1 august debuteaza cu un concert care ne va introduce cu siguranta in binecunoscuta atmosfera de la El Grande Comandante. Incepand cu ora 22.00 "Vita de Vie" urca din nou pe scena amplasata la nivelul 2 al clubului si promite si de data aceasta un concert incendiar.

O formatie care nu mai are nevoie de prezentare, Vita de vie isi face remarcata prezenta cu fiecare ocazie cand urca pe o scena.

Are deja in spate o istorie scrisa pe paginile a 13 ani. “Vino la mine”, "Sunetul mai tare", “Imi pasa” sunt doar cateva dintre piesele cu renume ale trupei. Premiul Otto acordat de revista “Bravo” este doar unul din lunga insiruire de premii obtinute de Vita de Vie .

Pe langa construirea unei cariere muzicale de succes, trupa s-a implicat in doua campanii umanitare: “ Deschide-ti inima”, un manifest impotriva discriminarii persoanelor afectate de virusul HIV si “ Imi pasa”, pentru Asociatia UpDown.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche.
De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".

Eveniment recomandat de site-ul 1801.ro.


Promenada Operei


Locatia: Opera Nationala Bucuresti
Ora: 21:30

Concert extraordinar desfasurat in aer liber, pe esplanada din fata institutiei.

Concertul va reuni tineri artisti lirici care s-au facut deja remarcati in cadrul productiilor ONB sau prin participarea la importante competitii internationale de gen.

Programul evenimentului, prezentat publicului de catre Sever Voinescu, va include cunoscute fragmente din lucrari lirice indragite de public. Bineinteles, vor fi si surprize dintre cele mai placute.

Cu: Antonela Barnat, Eugen Secobeanu, Mihaela Ispan, Teodor Ilincai, Maria Jinga, Iordache Basalic, Marius Manea, Bogdan Mihai, Silvia Sorina Munteanu, Mihaela Stanciu, Teodor Ilincai, Aurelia Florian.

Dirijor: Tiberiu Soare

Palatul de hartie


Locatie: Muzeul Cotroceni
Ora: 10:00 - 18.00

Bogdan Ionescu ye invita in frumoasele gradini ale Palatului pentru a invata cum se fac jucarii din hartie pliata, miniaturi sub 1 cm, dar si multe surprize si atractii pentru cei mici.

In cadrul evenimentului "Palatul de hartie", Bogdan va prezenta o expozitie a lucrarilor sale si ii va avea alaturi pe multii lui prieteni ce cunosc cultura japoneza.

Bogdan nu este la prima experienta de acest gen, el continua prin "Palatul de hartie" promovarea acestei pasiuni deosebite, promovare inceputa sub numele "O lume din hartie".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod