Un weekend plin de distractie!

In sfarsit putem sa ne bucuram de zile libere! Chiar daca sunt putine, trebuie sa profitam din plin, pentru a ne incarca bateriile pentru o noua saptamana! Iata recomandarile mele:

In sfarsit putem sa ne bucuram de zile libere! Chiar daca sunt putine, trebuie sa profitam din plin, pentru a ne incarca bateriile pentru o noua saptamana! Iata recomandarile mele:

Funland este un centru de distractie unde poti juca bowling, biliard si videogames. Tot aici te poti delecta servind diferite coktail-uri si cafele sau poti sustine, alaturi de prieteni, echipa de fotbal preferata, pentru ca centrul de distractie este prevazut cu un videoproiector de inalta rezolutie si un sistem de sonorizare hi-fi.
 
Amplasat la etajul 4 al magazinului Unirea, Funland este considerat cel mai mare centru de distractii din Romania. Incinta are o capacitate de 800 de persoane, o suprafata de 3000 mp si multiple cai de acces: scarile rulante, lifturile exterioare si interioare, dar si parcarea supraetajata de la etajul 6.

Funland are solutia distractiva pentru toate firmele care isi doresc o pauza, dar in acelasi timp, sa fie aproape de copii lor. Invitatii speciali ai teambuilding-ului pot fi chiar copii vostri, care au posibilitatea sa petreaca alaturi de personajele animate deja consacrate, in cel mai mare playground din Romania.

Locatie: Piata Unirii, numarul 1, etaj 4, Aripa Splai
Adresa e-mail: revervari@funlandromania.ro
Telefon: 021/30.30.460 sau 074-FUNLAND
Program: luni-duminica: 10-24.
Mai multe informatii poti afla accesand Funlandromania.ro

Incepe Cupa Liceelor la Streetdance...


Intre 21 februarie si 21 martie, incepand cu ora 13.00, liceele din Bucuresti vor vibra pe ritmuri de hip hop si R&B pentru ca incepe Cupa Liceelor la Streetdance - Etapa 1, care va avea loc in clubul Maxx si se adreseaza tuturor iubitorilor dansului si muzicii.

Sub privirile juriului se vor desfasura mai multe tipuri de competitii. Vor fi punctate tehnica, tinuta, originalitatea cat si sincronizarea.

Aproximativ 80 de licee vor lua parte la concursurile intre echipe, concursuri intre galerii, concursuri de popularitate sau concursuri facute de sponsori.

Marea Finala Nationala ce va avea loc pe 21 martie in Club Maxx, unde vor fi invitate si trupele castigatoare din celelalte 9 judete: Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Bihor, Bistrita–Nasaud, Dolj, Galati, Hunedoara si Buzau.

Spectacolul "Voievodul tiganilor", de Johann Strauss

Locatie: Teatrul National de Opereta Ion Dacian;
Ora: 19.00;
Dirijor: Lucian Vladescu;
Regia: Razvan Ioan Dinca;
Distributie: Razvan Sararu, Daniela Vladescu, Bianca Ionescu, Ernest Fazekas, Gladiola Nitulescu, Orest Paslariu, Claudia Maru Hanghiuc, Cristian Caraman, Stefan Popov, Adrian Stefan, Daniel Eufrosin, Mihai Bisericanu si Viorel Ciurdea;
Durata spectacol - 2h 45';
Pret bilete:

  • Categ. I - 26, 25 lei;
  • Categ.II - 19,95 lei;
  • Categ.III - 16,80 lei;


Redus - elevi, studenti, pensionari - 10,50 lei.

Concert James Blunt


Locatie: Sala Polivalenta
Ora: 20.00
In prezent, mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, 2 si 3, la tarife de 500, 350 si 220 de lei, au anuntat organizatorii.

Biletele pot fi achizitionate in reteaua magazinelor Diverta, magazinele Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Dorobanti, Music Shop Batistei si Calea Victoriei, Flamingo Unirii, Sala Palatului si online pe TicketPoint si Bilet.ro.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial de promovare a celui mai recent album al artistului, "All the Lost Souls", turneu care a pornit din UK pe 9 ianuarie si numara pana in prezent peste 140 de concerte, sustinute in Europa, S.U.A., Canada, Asia, Australia si Africa de Sud.

Recomandari pentru duminica, 22 februarie

 

"Samson si Dalila", la Opera Nationala Bucuresti, un spectacol in limba franceza

Ora: 18.30
Opera in 3 acte de Camille Saint-Saens
Dirijor: Iurie Florea
Regia: Hero Lupescu
Asistent regie: Stefan Neagrau
Coregrafia: Francisc Valkay
Maestru de cor: Stelian Olariu
Distributie: Mihai Lazar,  Daniel Magdal, Stefan Ignat, Mihnea Lamatic, Pompeiu Harasteanu, Liviu Indricau, Lucian Corchis, Florin Simionca.

"Vaduva Vesela", la Teatrul National de Opereta "Ion Dacian"

Ora: 19.00
Dirijor: Istvan Sillo
Regizor: Beres Attila
Coregrafia: Johanna Bodor
In distributie: Silvia Sohterus, Stefan Popov, Florin Budnaru, Gabriela Daha, Amelia Antoniu, Mediana Vlad, Marius Olteanu, Catalin Petrescu, Bogdan Caragea, Oana Rusu, Eugenia Ilinca, Orest Paslariu, Viorel Ciurdea, Adrian Stefan, Ernest Fazekas
Corul, baletul si orchestra TNO
Solisti balet: Corina Aldea, Traian Vlas
Durata spectacol: 2h 45'
Pret bilete:

  • Categ. I - 26, 25 lei
  • Categ.II - 19,95 lei
  • Categ.III - 16,80 lei


Redus - elevi, studenti, pensionari - 10,50 lei

Iarnaroc 2 de Dragobete

Locatie: Serendipity coffee & tea
Intre orele: 10.00 - 18.00
Vor fi prezentate accesorii, bijuterii, icoane, decoratiuni si tablouri.
Vizitatorii platesc 10 lei pentru a vizita expozitia, dar primesc in schimb cel mai bun ceai si au sansa de a castiga un ceainic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod