Un weekend dedicat numai tie!

In acest sfarsit de saptamana nu rata nicio ocazie sa te simti unica, pentru ca este 8 martie! Mergi la un spa, un targ de opere de arta lucrate manual, la mall, restaurant si chiar la un miting aeronautic. Iata recomandarile mele...

In acest sfarsit de saptamana nu rata nicio ocazie sa te simti unica, pentru ca este 8 martie! Mergi la un spa, un targ de opere de arta lucrate manual, la mall, restaurant si chiar la un miting aeronautic. Iata recomandarile mele pentru weekend-ul 7-8 martie:

Sambata, 7 martie

 
Targ cu Talc la Carturesti...

... de unde poti afla ce exista din spatele obiectelor lucrate de mana. Targul cu Talc este pe langa o expozitie cu vanzare de mini-opere de arta lucrate manual si locul in care poti invata cum sunt create toate aceste obiecte, asistand la scurte cursuri tinute de artistii indemanatici.



Targul va avea loc la Carturesti, strada Arthur Verona, numarul 13, de la 11.00 la 20.00.

La Targ cu Talc gasesti tot ce are handmade-ul mai special: portofele crosetate, esarfe si inele minunate, cutiute fermecate, obiecte de mobilier mic, gentute cum n-ai mai vazut, brose cu drag, jurnale dichisite, mici decoratiuni si multe altele. Intr-un cuvant, lucrusoare minunate in prag de 8 martie.

In plus, Targul cu Talc aduce vizitatorilor in premiera cursuri si tutoriale. Poti invata cum se croieste un portofel.
Poti vedea sub ochii tai cum ia nastere o bijuterie unica.


O vizita la spa...

In aceste zile, o vizita la spa este mai mult decat binevenita. Incearca Natura Spa & Wellness, un centru situat ultracentral, in zona Dorobanti. Locatia este una de exceptie, cu spatii intime si totusi personalizate, ce includ bineinteles si o camera de relaxare, ce poate fi folosita ca zona-tampon inainte, in timpul si mai ales dupa sesiunea de tratamente.

Acest centru de frumusete dispune de doua divizii:     

  • SPA WELLNESS, care se orienteaza exclusiv pe relaxare si are terapii specifice: exfolieri care pregatesc pielea si o curata, impachetari cu diverse creme care hranesc, masaje de diverse feluri, ritualuri de relaxare etc;
  • SPA CONTOUR, care se orienteaza pe remodelare corporala, detoxifiere in profunzime, detoxifiere a pielii, estetica corporala: impachetari detoxifiante, ultrasunete pentru imbunatatirea aspectului pielii, masaje anticelulitice, endermologie etc;


In curand, centrul pregateste o noua divizie - SPA BEAUTY - cu tratamente de intretinere - manichiura, pedichiura, cosmetica si coafor.

Pentru mai multe detalii, acceseaza www.naturaspa.ro.

Adresa: Str.

Dionisie Fotino, nr. 41, sector 1, Bucuresti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod