Suflete de aur la Teatrul Național

Marii actori ai scenei românești Horațiu Mălăele, Rodica Mandache, Medeea Marinescu și Marius Manole, secondați de tineri muzicieni de geniu, Adrian Naidin, Irina Sârbu, Ciprian Parghel și

Marii actori ai scenei românești Horațiu Mălăele, Rodica Mandache, Medeea Marinescu și Marius Manole, secondați de tineri muzicieni de geniu, Adrian Naidin, Irina Sârbu, Ciprian Parghel și Anuța Arghiroiu & Balkanik Band închid stagiunea de anul acesta a Teatrului Național din București cu un spectacol de gală, special conceput pentru a ajuta un copil să trăiască.

Artiștii au acceptat să urce pro bono pe Scena Mare a Teatrului Național, pentru un spectacol-colectă de fonduri în beneficiul unei fetițe căreia destinul i-a adus, prea devreme, cumpene de viață.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 20.00, Sala Mare a Teatrului Național se deschide în mod excepțional pentru un spectacol care va celebra solidaritatea umană: cu cele mai inspirate versuri și muzică bună, de la jazz, ento-jazz, samba, la bossa nova, blues, tango sau muzici din Bucureștiul interbelic, până la experimente acustice inedite, în proiecte consacrate, care au atins excelența.

Daniela Costache este o fetiță de șapte ani care în decembrie 2012 a fost diagnosticată cu cea mai gravă formă de cancer osos, Sarcom Ewing, aripa iliacă dreapta.

Daniela nu se mai poate juca cu copiii prin parcuri, nu mai poate alerga pe alei, nu mai poate învăța abecedarul și nici nu-și mai poate prinde părul în codițe. Iepurașii și ursuleții de pluș îi înseninează zilele de spital. Nu mai are nici bucle, nici pampoane, ci își ascunde în perne capul neted. Și zâmbește. Daniela are șanse să trăiască. Dar are nevoie de niște bani pentru asta. În încercarea de a strânge suma care să salveze un suflet, sunteți așteptați de actorii teatrului Național pentru ca apoi să puteți pleca în vacanță cu sufletul inspirat de fapte bune.

Biletele se gasesc la casieria TNB, la Unirea Shopping Center (parter și etaj 2), la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro și vreaubilet.ro si www.bilete.ro.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod