Hai în India în week-end

Festivalul culturii indiene a început azi la Muzeul Țăranului Român din București și ține până duminică. Dacă sunteți pasionate de filmele indiene, muzica, dansurile, moda, mâncarea lor,

Festivalul culturii indiene a început azi la Muzeul Țăranului Român din București și ține până duminică. Dacă sunteți pasionate de filmele indiene, muzica, dansurile, moda, mâncarea lor, într-un cuvânt de cultura indiană, o să urmeze trei zile de vis pentru voi. Chiar dacă nu vă pasionează, totuși, nu strică niciodată să cunoști și viața altora. Iar căldurile de afară te introduc tocmai bine în atmosfera indiană.

Așadar, începând de azi, joi 20 iunie, până duminică, între orele .00-19.00, va fi deschis la MȚR un bazar indian.

Cu specialități culinare, îmbrăcăminte tradiţională, bijuterii, obiecte decorative, accesorii, produse ayurvedice, mâncare, mirodenii, cosmetice, ceai, cărţi, etc.

Apoi, în funcție de zile și ore, puteți participa la cursuri de dans în stil Bollywood, la cursuri de vopsit cu henna, la ateliere de confecționat bijuterii, ornamente de păr sau diverse textile, și la concerte de muzică clasică și dans. Nu vor lipsi, firește, filmele, expozițiile foto sau lansările de carte. Pentru că în acest an se sărbătoresc 100 de ani de cinematografie indiană, participanții la festival pot viziona filmul Mother India (1957, în regia lui Mehboob Khan), nominalizat la Oscar, alături de alte patru pelicule, precum și prezentări multimedia care redau vizual impresii ale unor călători prin India și aspecte mai puțin cunoscute ale culturii indiene.

Găsiți pe site-ul festivalului programul complet pe zile și ore, și referințe despre fiecare artă sau artist în parte.

Dacă nu aveți concediu anul ăsta sau încă nu a venit timpul lui, zic că o fugă până în India asta de la șosea nu strică. Intrarea în fiecare zi costă 10 lei, dar dacă vă luați un abonament vă costă 30 de lei pe toată durata festivalului.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod