Stand-up Comedy si Indie music

Toma prezinta spectacolul de stand-up comedy "Ceva marunt", in fiecare luni, de la ora 21.00, in Cafe Deko. Tot luni, la Niste domni si fiii...
Toma prezinta spectacolul de stand-up comedy "Ceva marunt", in fiecare luni, de la ora 21.00, in Cafe Deko. Tot luni, la Niste domni si fiii, asculti muzica indie, britpop, alternative, indie-pop si nu numai.

Stand-up comedy "Ceva marunt" cu Toma


Toma este un sfert Zach Galifianakis, un sfert Steven Wright si atat, ca e doar jumate. O jumatate de om ce reprezinta nasterea scenei alternative de stand-up de la noi. Alternand mici povestioare amuzante cu onlinere seci sau acide acompaniate la pian, Toma este cand dulce, inocent si ironic, cand taios si sarcastic.
Toma da minimum de silabe pentru maximum de aplauze.

Fie ca veti rade la glumele lui, fie ca veti rade de masa de la care se va auzi mereu "Ai-nteles-o p-asta? Ce a vrut sa zica?" cele 50 de minute ale spectacolului "Ceva marunt" va vor gadila inteligenta pana va face pe ea. (www.cevamarunt.ro)

Stand Up Comedy "Ceva marunt"
Cafe Deko, Bucuresti
Luni, 11 august, ora 21.00

"Yeah, we can party!"


Cele mai noi piese, dar si cele vechi devenite clasice din indie, britpop, alternative, indie-pop si nu numai, de la Joy Division la The Ting Tings vor putea fi asculltate in propria lor seara, lunea, la Niste domni si fiii.

Ce te asteapta luni, 11 august?
Violet Hill, ultimul single Coldplay, piese noi de la Death Cab for Cutie si Sneaker Pimps, dar si mai vechi de la clasici in viata ca Morrisey, plus vedete internationale ca Muse, Arctic Monkeys sau The Killers.

"Yeah, we can party!"
Luni, 11 august, ora 21.00
Niste domni si fiii (Strada Covaci nr.
7, Bucuresti)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod