Gata de joaca? Volkswagen a pregatit un nou Golf

Pentru femeile active care vor sa se simta bine si la volan Volkswagen a lansat saptamana trecuta noul Golf, o masina cu un design atragator.

Vara aceasta a fost plina de masini senzationale, fie ca am vorbit de cabriolete sexy sau de masinute mici de oras. Vara aceasta a marcat o gramada de premiere ceea ce inseamna ca spre sfarsitul anului vom avea de unde alege atunci cand ne dorim o masina noua.

 

Lista masinilor deosebite care vor umple showroom-urile din toamna nu se incheie insa asa usor. Volkswagen a pregatit pentru noi o alta masina abordabila ca pret si foarte utila pentru doamne si domnisoare.

Este vorba despre noul Golf 6, un hatchback care a devenit acum mai atragator si mai spatios ca niciodata.

Nemtii si-au pus mintea la contributie si au reusit sa dea nastere unei masini care, desi va avea un pret de pornire de 16.500 de euro, promite tehnologii care usureaza viata soferilor si a pasagerilor.

Se pare ca noul Golf este cel mai bine izolat fonic din toate cate au fost create vreodata, deci nu va faceti probleme ca nu veti auzi melodia preferata sau soaptele celor de pe bancheta din spate din cauza motorului zgomotos sau a poluarii fonice din exterior.

Daca va intrebati ce motoare vor fi disponibile pe noul Golf, Volkswagen o sa va raspunda prompt cu o gama variata de unitati diesel sau benzina. Vor exista propulsoare de 1.4 litri cu puteri cuprinse intre 80 si 160 de cai putere capabile sa ofere un consum destul de mic, care nu depaseste 7 litri la 100 de km pentru orice versiune.

Cei care isi doresc un diesel vor primi motoare cu puteri cuprinse intre 110 si 170 de cai putere, gata sa va ofere unul din cele mai mici consumuri de pe piata, nu mai mare de 5 litri la 100 de kilometri.

Si pentru ca Volkswagen si-a dorit sa faca o masina utila si pentru noi femeile noul Golf va fi echipat cu o cutie automata cu sase sau sapte trepte.

Noul Golf va defila pe strazile Europei inca din luna octombrie, el putand fi admirat live in cadrul Salonului Auto de la Paris.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • micavas pe 25 Sep 2008, 17:31
    misoginism

    suntem perfect capabile sa conducem o masina cu sase trepte fara cutie automata

    0
    0

  • CosminaR pe 29 Aug 2008, 15:11
    pacat de finanul articolului

    "Si pentru ca Volkswagen si-a dorit sa faca o masina utila si pentru noi femeile noul Golf va fi echipat cu o cutie automata cu sase sau sapte trepte" Mi se pare foarte jignitoare aceasta afirmatie, ea presupune ca femeile ar fi incapabile sa conduca o masina fara cutie automata.

    0
    0

  • adinam pe 18 Aug 2008, 11:30
    ce-i cu gramatica?

    b.mirica nu a auzit de pleonasme!(masinute mici!?)

    0
    0

  • anamaria pe 13 Aug 2008, 14:52
    mii se pare o bijuterie

    imi place la nebunie insa mias dori din tot ufletul o masina ca asta insa nu toate dorintele s epot implinii sunteti cei mai tari.........sunt sigura ca o sa aibe un succes masina asta sio sa fie cea mai tare masina

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod