Stand Up Comedy si concerte pentru marti

Ziua de marti, 10 august, ne pregateste surprize, surprize in ceea ce priveste modul in care ne vom petrece timpul liber.
Ziua de marti, 10 august, ne pregateste surprize, surprize in ceea ce priveste modul in care ne vom petrece timpul liber. In primul rand ai putea merge in Daimon Club unde are loc o petrecere Stand Up Comedy, incepand cu ora 21.00. Teo, Vio si Costel alaturi de Suzi si Micutu intr-un show de improvizatie care nu e stand up, dar asta nu e rau.

Show-ul de improvizatie consta in cateva probe (scene de teatru, povesti, cantece si alte cele) care se intampla spontan, bazate pe sugestiile publicului (titluri, locuri, personaje, limbi si meserii).
Este un show interactiv, care implica participarea intensa a publicului. Ai sansa sa vezi interpretate pe scena cele mai ciudate idei care-ti trec prin minte. Nu trebuie decat sa le rostesti cu voce tare!

In aceeasi zi, dar la ora 20.00, poti merge la concertul folk Live cu vampirul, in club Maya. Foarte important intr-o perioada de criza... intrarea este libera.

Tot la un concert ajungi si daca mergi in La Historia, unde se va desfasura concertul trupei Sorin Zlat Band. Aici vei putea asculta piese din repertoriul marilor artisti precum: Nathalie Cole, Frank Sinatra, Diane Krall si multi altii.


Mai devreme decat te asteptai, incepand cu ora 18.30, poti merge la o petrecere in club Goblin. Aici se va desfasura DUB SHOT cu Madalin, iar intrarea este libera.
9 August 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod