Spectacol Gojira si OK Corral

Fwd Showcase Vol. 2 continua miercuri, 3 septembrie, cu cei doi artisti Great Stuff Recordings / Craft Music, OK Corral, la Daimon Concert...

Fwd Showcase Vol. 2 continua miercuri, 3 septembrie, cu cei doi artisti Great Stuff Recordings / Craft Music, OK Corral, la Daimon Concert Lounge din Bucuresti, incepand cu ora 22.00. Alaturi de OK Corral, adica Vania si Thornado, va mixa si Gojira.

OK Corral



OK Corral este duo-ul romanesc care a reusit sa sparga barierele internationale cu cele doua releaseuri la una dintre cele mai populare case de discuri din Germania, Great Stuff Recordings. Dupa aparitia EP-ului Planetarium, care a fost sustinut de o multime de artisti internationali, OK Corral a reprezentat Romania pe compilatia Great Stuff Recordings cu ocazia Jocurilor Olimpice de anul acesta, cu piesa intitulata Romania. Cei doi au mai mixat sub proiectul OK Corral la Daimon Concert Lounge in cadrul petrecerii aniversare FWD Agency.



Vania si Midy au pornit un proiect ce poarta acelasi nume in 2004. Proiectul Vania & Midy s-a nascut in urma fuzionarii treptate a doua directii muzicale aparent diferite. Experientei de producator a lui Midy i s-a adaugat viziunea globala a lui Vania. Sub numele de Vania si Midy, ce doi au participat la Heineken Music Thirst 2007, obtinand locul 2 si au pus impreuna bazele casei de discuri groove++ recordings, care a ajuns in prezent la cel de-al 9-lea release.

In 2008 a aparut Rebirth EP, la Blaufin, sublabel al cunoscutului Baroque Records, EP ce a avut un succes notabil peplan international. In urma mai multor colaborari, cei trei si-au dat seama ca sunt foarte compatibili din punct de vedere muzical, astfel rezultand noul proiect, OK Corral, care are la activ un prim release, Anakin EP,la groove++ recordings.


Anakin va fi urmat de un al doilea release foarte important, Planetarium EP, ce va aparea in Germania pe 19 iunie 2008, la Craft Music, casa de discuri manageriata de cunoscutul DJ si producator german Tomcraft. Formula de live OK Corral este formata din Vania si Thornado, Midy preferand mai mult confortul unui studio de productie. Pe cei doi ii puteti asculta atat ca DJ set OK Corral, cat si ca live-act, live-actul continand numai piese ale celor trei, piese care vor fi cantate si manipulate live.

Gojira


In materie de productie, Gojira & Kosak apar deja pe mai multe compilatii autohtone si din strainatate si pregatesc in prezent primul lor material discografic si primul videoclip. De asemenea tot alaturi de colegul sau Kosak, s-au inmultit si colaborarile, ca si producatori, cu artisti autohtoni cum ar fi Timpuri Noi, Omul cu Sobolani, Da Hood Justice, Dagga sau Sistem.
In prezent Gojira isi pregateste noul proiect intitulat Policlinic si orientat spre electro/techno/minimal tech.

Ca Dj, Gojira a reusit sa capteze atentia prin diversitate, imbinand mai multe stiluri, de la breakbeat pana la techno si electro, si variind chiar spre hip-hop si rock. Astfel, doar intr-un an si jumatate a mixat alaturi de nume ca Rafik, Adam Freeland, DJ Quest sau Black Sun Empire. Impreuna cu Kosak a mixat la "Vienna Days in Bucharest" in 2004 si in deschiderea concertului Faithless de la Arenele Romane (2005). In vara anului 2007 a participat, alaturi de bunul sau prieten Marika si de Dj Food, Scratch Perverts, U.N.K.L.E. si Coldcut la succesul festivalului DeltaMusicFest, organizat in Delta Dunarii.La premiile Nights.ro 2007 Gojira a ocupat locul 4 la categoria "Cea mai mare ascensiune".

Spectacol Gojira si OK Corral
Miercuri, 3 septembrie, ora 22.00
Daimon Concert Lounge (Calea Piscului nr.
10, Bucuresti)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod