Se deschide sezonul de job-uri la greci

Peste 2000 de posturi așteaptă să fie ocupate de români în cele 40 de hoteluri de lux din insulele Cipru, Creta, Rhodos, Kos, Corfu, Mykonos, Santorini. Interviurile de angajare vor avea loc la

Peste 2000 de posturi așteaptă să fie ocupate de români în cele 40 de hoteluri de lux din insulele Cipru, Creta, Rhodos, Kos, Corfu, Mykonos, Santorini. Interviurile de angajare vor avea loc la târgurile de joburi organizate de ICEPWORLD, unde aplicanții vor semna contractul de muncă pe loc. Primul târg va avea loc în București, la Hotel IBIS lângă Palatul Parlamentului, Etaj 1 (Str. Izvor Nr. 82-84) duminică, 24 Februarie 2013. Următoarele târguri vor fi pe 9, 10, 23 și 24 martie în diverse orașe ale țării.

Angajatorii caută tineri cu vârste între 18-30 ani, vorbitori de limba engleză sau alte limbi străine (germană, rusă, franceză și greacă).

Pentru majoritatea posturilor experiența în domeniul ospitalier nu este necesară. Prin ICEPWORLD tinerii nu doar obțin un loc de muncă în industria ospitalității în străinătate, dar urmează și un curs de formare profesională în domeniul și obțin o diplomă de absolvire.

Joburile disponibile sunt: ospătar/ospatariță, ajutor ospătar, barman/barmanița, ajutor bar, recepționer de zi și de noapte, valet, animator copii, cameristă, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucătar, grădinar, lucrător mentenanță.

Ofertele de muncă sunt sezoniere, contractele semnate vor fi pentru 3, 6, 8 și 12 luni, primele plecări fiind din luna martie.

Salariile sunt cuprinse între 450 și 600 Euro pe lună în funcție de experiența și postul ocupat, cazarea și mesele fiind asigurate gratuit de hotel. Tinerii își pot suplimenta veniturile prin bacșișuri.

Candidații interesați pot aplica online pe www.happysummer.ro/apply sau trimite CV la adresa info@happysummer.ro, urmând să participe la o sesiune de preselecție cu reprezentanții ICEPWORLD din București, Iași, Cluj-Napoca sau Târgu-Mureș. Interviul final va fi susținut cu angajatorii eleni la târgurile de joburi unde se vor semna ofertele de muncă.

Succes!

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod