Se caută medici și asistente. Pentru străinătate

Sîmbătă, 25 aprilie 2015, Universitatea de Medicină și farmacie Carol Davila din București găzduiește ediția a 12-a evenimentului Cariere în Alb Internațional. Între orele 10:00-16:00, cu

doctors-and-nursesSîmbătă, 25 aprilie 2015, Universitatea de Medicină și farmacie Carol Davila din București găzduiește ediția a 12-a evenimentului Cariere în Alb Internațional. Între orele 10:00-16:00, cu studiile necesare, aveți șansa să vă găsiți slujba perfectă în sectorul medical. Angajatori din Europa, publici și privati, și agenții internaționale de recrutare vor fi acolo ca să vă „cumpere”.

Locurile de muncă oferite se adresează tuturor categoriilor de personal medical: medici de diverse specializări, stomatologi, farmaciști, asistente, terapeuți, moașe etc.

Dacă bateți palma cu unul dintre angajatorii de la târg puteți ajunge să profesați în țări precum Franța, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Belgia, Suedia, Norvegia, Olanda, Danemarca și Orientul Mijlociu.

Intrarea la târg este gratuită, dar organizatorii recomandă să vă înregistrați în prealabil aici.

Evenimente similare pentru recrutare de forță de muncă „în alb” se vor desfășura în zilele de 26 aprilie la Craiova, 9 mai la Budapesta și 16 mai la Sofia, deci nevoia e mare :)

Într-o notă nu la fel de optimistă, pentru noi cei rămași în țară, trebuie să amintim că numai între 2013-2014, conform statisticilor oficiale, 3000 de medici români au plecat să muncească în străinătate.

Numărul este mai mare cu o treime decât cu un an înainte, și probabil că exodul nu se va opri curând, câtă vreme salariile în țară nu sunt decente. Nouă nu ne rămâne decât să sperăm că atunci când vom ajunge pe mâinile unor medici, ei să nu fie doar „ce a mai rămas pe aici”, ci unii care să știe să-și facă meseria.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod