Schimb de haine în București

Pentru acelea dintre voi care au șifonierul plin de haine de care s-au plictisit, dar și pentru acelea care tânjesc după o terapie prin shopping și n-au bani după concediu, cele două evenimente

Pentru acelea dintre voi care au șifonierul plin de haine de care s-au plictisit, dar și pentru acelea care tânjesc după o terapie prin shopping și n-au bani după concediu, cele două evenimente de schimb de haine care au loc în București luna asta ar putea fi exact soluția salvatoare.

Pe strada Popa Nan nr. 7, la Caffé D'arthé, se adună femeile și hainele începând cu ora 17.00, și se pun pe răscolit și schimbat până după orele 20.00. Prima ediție, cea dedicată femeilor și gusturilor de 40 de ani va fi în această duminică, 17 august. Pentru celelalte vârste și gusturi va avea loc a doua ediție pe 24 august.

Același ore, același loc.

Regulile sunt de bun simț: fiecare aduce câte zece obiecte (haine, cărți, poșete, pantofi etc) și poate să găsească tot zece sau mai puține. În plus, chiar dacă nu găsiți nimic pe placul vostru, poate găsiți niște prietene ;)

Regulile schimbului sunt setate de experiențele din edițiile precedente:

1.Se primesc 10 obiecte la Schimb în principiu (haine, încălțăminte, accesorii, cărți, genți), în bună stare, fără găuri/pete/decolorări sau urme de uzură. Genul de obiecte pe care nu le mai simțiți, nu le purtați, dar le-ați face cadou unor prietene dragi.

Puteți veni și cu mai multe obiecte, dar pentru a găsi mai multe în schimbul lor va fi nevoie de mai multă muncă de scotoceală.

Nu se reportează obiecte de la un Schimb la altul (dacă ați adus 20 de obiecte și ați găsit doar 10 este un risc pe care vi-l asumați). După încheierea Schimbului, puteți lua acasă, eventual, obiectele aduse și nerevendicate.

2. Așteptările nu sunt niciodată o idee bună. La Schimb vine lume multă și variată, cu stiluri diferite. Șansele să vă găsiți o geanta de plajă pe care v-o doriți sunt mici, dar puteți fi open-minded și să explorați stiluri noi, obiecte vestimentare pe care nu le-ați purtat, cărți pe care nu le-ați citit. Luați în calcul și vânarea de obiecte pentru mame, surori, bunici sau prietene...

3.

Schimbul începe la ora 19:00. De la 17:00 la 19:00 se aduc, sortează și aranjează obiectele, așa că profitați de acest interval pentru a vă cunoaște, a socializa și a vă bucura de bunătățile de la Caffé D'arthé. Este bine să încercați să ajungeți cel puțin cu jumătate de oră înainte de ora începerii, pentru a nu se aglomera evenimentul. Schimbul poate fi puțin întârziat, cu acordul participantelor.

4. Hainele rămase se donează în beneficiile cauzelor de la celălalt eveniment ce promovează slow fashion-ul, Garage Sale.

5. Schimbul nu este o vânătoare de chilipiruri sau un talcioc, este un experiment.

Dacă l-ați încercat și nu vă place, mai bine stați deoparte. Și luați în calcul că dacă veți comenta cu voce tare despre obiectele aduse de altă persoană sau stilul lor, șansa să fie în spatele vostru e foarte mare. Schimbul înseamnă lucruri aduse cu drag și cu povești în spatele lor.

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod