Filme gratis sub cerul Perseidelor

După ce a străbătut nouă oraşe din ţară, Caravana Metropolis – „Cinema în aer liber” îşi încheie itinerariul cu un popas la Bucureşti. Timp de şase săptămâni, în Parcul

După ce a străbătut nouă oraşe din ţară, Caravana Metropolis – „Cinema în aer liber” îşi încheie itinerariul cu un popas la Bucureşti. Timp de şase săptămâni, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” – Insula Pensionarilor, sunt proiectate 24 de filme premiate sau nominalizate recent la festivaluri internaţionale de prestigiu, precum şi producţii clasice.

Veți fi surprinse să aflați ce filme bune se proiectează în parc luna asta. Intrarea este liberă, iar programul filmelor, pe zile, poate fi consultat aici.

Tot gratuit puteți merge și pe Dianei nr.4 la un film, la care puteți aduce și un prieten.

Mâine, miercuri, la ora 20.00 se proiectează „Closer to the moon”, al lui Nae Caranfil. Pentru că barul din strada Dianei are locuri limitate, rezervările se fac la numărul 0745 208 186.

Cu ochii pe ecranul de cinema, poate nu pierdeți din vedere, totuși, că în nopțile astea pe cer pot fi văzute și Perseidele. Potrivit Agenției spațiale americane, se așteaptă ca numărul de meteoriți care vor fi observați în orele de vârf să ajungă până la 100 pe oră. Fascinanta ploaie de stele a Perseidelor se datorează rămășițelor provenite de la cometa 109P/Swift-Tuttle, potrivit Tech Times. Noi ăștia care nu le avem cu astronomia, însă, le putem admira pur și simplu ca pe o ploaie de stele căzătoare pe cerul verii.


dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod