Sa ne pregatim de week-end!

La Teatru ACT se joaca "Cui i-e frica de Virginia Woolf?", de Edward Albee, in regia Marianei Camarasan, scenografia fiind semnata de Alexandra Penciuc. Din distributie fac parte Florina Gleznea, Ionut Grama, Sinziana Nicola si Emil Mandanac.

"Cui i-e frica de Virginia Woolf?" a fost examenul de licenta al Marianei Camarasan, absolventa UNATC promotia 2007, spectacolul trecand insa prin modificari pentru a fi adaptat la scena de tip studio a Teatrului ACT, dupa ce initial fusese conceput pentru scena italiana a Studioului de Teatru Casandra. Camarasan este cunoscuta publicului pentru succesul cu spectacolul "Amalia respira adanc", care i-a adus in aprilie 2008 tinerei actrite Cristina Casian premiul UNITER pentru debut.

Te invit, asadar, sa vezi evolutia unei distributii tinere, care interpreteaza acest text pe o scena profesionista.

Ora: 19:00
Durata: 150 min (cu pauza);
Pret bilete: 15 lei (integral) si 10 lei redus (elevi, studenti si pensionari);
Biletele se pot rezerva prin telefon (0723.103.103) si pe e-mail la adresa bilete@teatrulact.ro.

La Centrul National al Dansului, incepand cu ora 19.30, are loc spectacolul "Follow that summer".
Coregrafie si interpretare: Rui Catalao, Mihaela Dancs, Paul Dunca si Iuliana Stoianescu;
Dramaturgie: Rui Catalao;
Coloana sonora: Ion Dumitrescu;
Durata
: 90 minute;
Pret bilet: 10 lei;
Rezervari se pot face la adresa rezervari@cndb.ro.
 
Centrul National al Dansului: Bd. Nicolae Balcescu - Cladirea Teatrului National, etaj 4, telefon: 0213.188.676.

Tot vineri, de la 18:30, la Libraria Carturesti - Verona are loc evenimentul "Cultura Cucuteni- Mistere si descoperiri". Romeo Dumitrescu, presedintele Fundatiei Cucuteni pentru Milenul III, va prezenta o cronologie, va mentiona elementele definitorii a acestei culturi si va proiecta doua filme documentare realizate de fundatie: "Nepotii lui Adam" si "Construite pentru a fi arse".  

De asemenea vei putea vedea vase din ceramica de Cucuteni, imagini de pe siturile arheologice si vei putea pune intrebari legate de subiectele prezentate.
Intrarea este libera.

Inca mai ai "pofta de cultura"? La Muzeul National de Arta Contemporana, intre 10.00-18.00, poti merge la expozitia "Padurea de sculpturi", unde poti vedea lucrari semnate de mai multi artisti, printre care si Constantin Brancusi, Julio Gonzales, Hans Arp, Max Ernst, Andre Masson, Mauro Reggiani, Henry Moore, Lucio Fontana, Alberto Giacometti, Fausto Melotti, Germaine Richier, Barbara Hepworth, Isamu Noguchi, Max Bill, Balthasar Lobo, Louise Bourgeois, Alicia Penalba ,Kenneth Armitage, Cesar si Joannis Avramidis.
Pretul unui bilet de intrare este de 5 lei (gratuit pentru studenti, artisti, pensionari).


Vrei sa te "incalzesti" pentru week-end-ul ce va veni? Hai sa mergem la un concert pentru ca oferte sunt destule! In clubul Silver Church de pe Calea Plevnei nr.61 concerteaza, incepand cu ora 20.00, Nimeni Altu'.
Pret bilete: 17 lei la intrare, 15 lei in avans (in reteaua Diverta si myticket.ro).

In Becker Brau Live Music, de la ora 22:00 ai parte de Othello live, iar daca ti-a placut, revin-o si sambata, 17 ianuarie, in aceeasi locatie, de la aceeasi ora!

15 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod