"Retete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chisu"


Miercuri, 7 mai, ora 18.00, esti invitata sa descoperi "Retete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chisu", o carte care isi propune sa iti deschida apetitul pentru gatit.
Miercuri, 7 mai, ora 18.00, esti invitata sa descoperi "Retete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chisu", o carte care isi propune sa iti deschida apetitul pentru gatit. Lansarea cartii va avea loc la Libraria Diverta din Centrul Comercial Plaza Militari.

Dan Chisu incearca sa convinga publicul ca oricine isi poate crea propriile retete, in functie de preferinte si imaginatie. El considera ca nu este necesar sa fii maestru in ale bucatariei, ci doar sa ai curaj si dorinta de a incerca gusturi si senzatii noi.

"Daca te pasioneaza bucataria, nu ai nevoie de nicio motivatie ca sa te apuci sa gatesti! Ai nevoie de putin curaj si de multa imaginatie. Dar nu ai ce face cu ele daca nu esti constient de structurile cu care se lucreaza in bucatarie. Totul este o 'alchimie' si nu-ti vine sa crezi ca ai putea sa fii si tu in stare sa faci acelasi lucru. Singurul mod in care poti sa afli este sa incerci." Dan CHISU.

"Retete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chisu", volumul doi, poate fi cartea pe care sa o citesti pe nerasuflate, avand aproximativ 30 de retete-povesti, cu personaje, intamplari amuzante, scenarii si tot ceea ce se poate constitui intr-un element de succes pentru a-ti deschide apetitul la gatit.

"Nu sunt bucatar de meserie si nici nu o sa devin vreodata, dar acest fapt nu ma va impiedica sa incerc sa ma joc de-a gatitul.
Pentru ca aceasta carte nu vrea decat sa te indemne la "joaca". Mare lucru nu o sa afli, insa, poate o sa-ti trezeasca pofta de petrecut putin mai mult timp in bucatarie, printre produse ale caror calitati surprinzatoare le vei descoperi." Dan Chisu.

Lansarea cartii "Retete pe muchie de tigaie, povestite de Dan Chisu"
Miercuri, 7 mai, ora 18.00
Libraria Diverta - Centrul Comercial Plaza Militari

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod