Recomandari pentru marti

Dupa un weekend calduros care "te-am scos" la iarba verde sau la calatorii departe de casa, a venit vremea sa te distrezi si in Bucuresti.
Dupa un weekend calduros care "te-am scos" la iarba verde sau la calatorii departe de casa, a venit vremea sa te distrezi si in Bucuresti. Oricine isi doreste ca dupa o zi agitata la birou sa poposeasca intr-un loc in care sa se relaxeze. Iata ce-ti propun sa faci.

Daca iti place sa canti sau daca iti place numai sa-i asculti pe altii cantand, te invit in Big Mamou, unde se reiau evenimentele Cyfer. Fie ca-ti place jazz-ul, blues-ul sau folk-ul, vei fi bine primita in acest spatiu al bunei dispozitii.

La capitolul concerte, 1801.ro iti mai recomanda:

Stagiunea de marti seara la Filarmonica George Enescu
Drum-up @ Clubul Taranului

Startul se da la ora 21.00

Te-ai trezit de dimineata cu gandul ca vrei sa termini ziua la film? Am cea mai buna propunere pentru tine: mergi sa vezi pelicula ruseasca "Clocot".
Vei avea ocazia sa vezi un film despre puterea dragostei si despre consecintele ei asupra destinului personal. In plus, poate ca vei putea gasi un raspuns la intrebarea: cate poate rabda un om din dragoste?

Productia va rula la Muzeul Taranului Roman, de la ora 21.00.

Nu vrei nici concerte, nici film, atunci alege o piesa de teatru. "American Buffalo" de David Mamet, in regialui Cristi Juncu, ruleaza la Teatrul Act din capitala.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani. Sunt disponibilite bilete la doua categorii de preturi: 20 Ron sau 15 Ron.

O alta piesa de teatru care ruleaza, marti, 12 mai, este "Concretii".
Poti afla mai multe de pe site-ul 1801.ro.

Nu uita nici de expozitii. Ziua de marti este darnica la acest capitol. Poti merge fie la Elite Art Club UNESCO, unde sunt expuse lucrarile lui Vitalie Butescu din colectia "Raiul din ograda", sau la Muzeul Militar National unde poti vedea "Instantanee de razboi 1916 - 1918".

De asemenea, daca vrei sa te distrezi nu trebuie sa ratezi petrecerile. Am eu o propunere numai buna pentru tine. "Sub-a-Dub Session15 Suburbia All Stars Edition" iti promite o seara cu toti DJ-ii rezidenti de la Sub-a-Dub.

Din program:

Phlo 21:00-22:30
Clipstics 22:30-00:00
Ollie Dirt 00:00-01:30
Subhuman 01:30-03:00
Killovolt 03:00-05:00


Intrarea costa 5 Ron, iar nebunia incepe la ora 21.00

Tot peste o petrecere dai si daca alegi sa mergi la Stand-up Comedy cu Aristocratii in Maxx.
11 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod