Razvan si Dani iti dau intalnire de 1 decembrie

Daca te hotarasti sa iesi in oras, poti sa te opresti si la Sala Palatului, pentru ca acolo are loc un concert marca Phoenix. Evenimentul "Cei ce ne-au dat nume" va incepe la ora 19.30.

Formata din Nicu Covaci (chitara, voce), Ovidiu Lipan tandarica (baterie), Bogdan Bradu (voce), Dzidek Marcinkiewicz (clape, voce), Volker Vaessen (bas), Ionut Contras (percutie) si Cristi Gram (chitara), Phoenix ne propune in cadrul concertului din 1 decembrie o sinteza intre muzica de pe primul lor LP ("Cei ce ne-au dat nume" ,1972, "Electrecord") si Rapsodia I in LA Major de Gerge Enescu.

In plan interpretativ, sinteza dintre cele doua opere va fi realizata de formatia Phoenix, alaturi de artistii cunoscuti mai ales pentru interpretari in alte registre muzicale, precum Adrian Petrescu (oboi, sax, taragot), Nicolae Dumitru (pianist-concertist), Bogdan Muntenita (voce), grupul vocal Acapella (condus de George Miron).
Invitatul special al concertului este solistul Mony Bordeianu.

La nivel tematic, puntea de legatura dintre muzica Phoenix si Rapsodia lui Enescu consta in sursa de inspiratie, de factura populara. „Cei ce ne-au dat nume a fost conceput ca un ciclu, urmand perindarea anotimpurilor dintr-un an. inceputul il faceam prin niste melodii consacrate inmormantarii, cu datinile de inmormantare, simbolizand ingroparea unui ciclu trecut. Treceam in primul anotimp, cantand cateva piese inspirate din ritualuri de primavara, cantece de vara, de toamna, de iarna, colinde si terminam cu punctul culminant din evolutia unei generatii, cu nunta.
Apoi, sugeram trecerea si continuarea ciclului la nivelul urmator, reluat cu datini de inmormantare.” (Nicu Covaci –“ Phoenix, insa eu..”.)

Concertul „Cei ce ne-au dat nume”, din 1 decembrie, Sala Palatului, va fi o sinteza intre modern si clasic, un adevarat spectacol de lumini si sunet, ce are la baza un concept vizual cu totul original.

Biletele pentru concertul din 1 decembrie, Sala Palatului, ora 19.30 sunt puse in vanzare la Sala Palatului, Diverta, prin Eventim in librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone, online pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, www.ticketpoint.ro.

Sa nu ratezi nici petrecerile din oras.
In Suburbia, de exemplu, are loc "Party Tara, tara, vrem ostasi!"

Usa clubului se va deschide inca de la orele 13.00, pentru a face loc unui targ de cadouri traznite ca tot se apropie Mos Nicolae! Vor participa 3 magazine de cadouri traznite care au raspuns apelului nostru.

Dupa orele 20:00 la intrare vei primi un bilet de tombola, cu care poti castiga premii interesante constand in cadouri traznite oferite de magazinele participante la targ, sticle de vin si alte bauturi din partea noastra. Extragerea celor 10 numere castigatoare se va face dupa miezul noptii, asa ca fii pe faza! Restul participantilor se vor consola cu tzuica si shorici, cadoul nostru pentru voi cu ocazia Zilei Nationale!

Pe tot parcursul serii o sa mai aveti ocazia sa castigati si shoturi la concursul de Verde stop 1 ,2, 3, n-ai voie sa iei! Daca va mai amintiti jocurile copilariei, veti sti ce aveti de facut.
30 Noiembrie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca943 pe 10 Dec 2009, 11:07
    id-urile mele

    Buna!Ma numesc anca,sunt din comuna poiana mare judetul dolj,am 14 ani,sunt in clasa a7,id-urile mele sunt anca943 si ancaelena34 poze cu mine aici http://anca943.hi5.com/friend/p445522868--patrascioiu+_anca-elena--html sau http://anca943.sunphoto.ro/Eu

    0
    0

  • Alexandra pe 1 Dec 2009, 11:01
    chiar asa?

    "un 1 decembrie in caca"? :)))) nu, multumim! poate sunteti dvs.amatoare, dna Ghinea

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod