"O scrisoare pierduta", intr-o zi de joi

Poti sa incepi sa iti faci "incalzirea" pentru week-end-ul ce va veni mergand la o piesa de teatru,  petrecandu-ti ziua cu micutul tau sau dansand la un concert la Clubul Taranului. Iata recomandarile mele:

Joi, 22 ianuarie, incepand cu ora 19.00, la Teatrul Bulandra se joaca "O scrisoare pierduta", de Ion Luca Caragiale.
Regia: Doru Ana
Scenografia: Nina Brumusila
Distributie: Serban Pavlu, Marius Florea Vizante, Doru Ana, Niculae Urs, Adrian Ciobanu, Vlad Zamfirescu, Lucian Ifrim, Gigi Ifrim, Daniela Nane, Dragos Silivestru si Sergiu Flesner.
Pret bilete: 21,20 lei, 10,60 lei (redus).

Daca ti-ai rezervat o zi libera pentru prichindelul tau, mergeti impreuna la "Nenea Iancu povesteste", o adaptare de Ion Lucian, dupa schitele "Art. 214", "Five o'clock" si "Un pedagog de scoala noua", de Ion Luca Caragiale. Regia este semnata de Victor Radovici, iar din distributie fac parte Ciprian Cojenel, Victor Radovici, Silvana Ionescu, Annemary Ziegler, Robert Robert Emanuel, Mihaela Coveseanu, Marian Radulescu, Cosmina Dobrota, Bogdan Nita, Liliana Tofan si Anne Marie Zaharia.

Piesa se joaca la Palatul National al Copiilor (Parcul Tineretului), incepand cu ora 10.00, iar biletele costa 6,825 lei si 5,75 lei (grupuri organizate).

La Teatrul de Comedie - Sala Mare, incepand cu ora 19.00, se joaca "Clinica", de Adrian Lustig, in regia lui Aurel Palade.
Scenografia: Elena Coslovschi
Distributie: Virginia Mirea, Delia Seceleanu, George Mihaita, Valentin Teodosiu, Florin Dobrovici, Serban Georgevici si Aurelian Barbieru
Durata spectacolului: 1h 40' (fara pauza)
Pret bilete: 15,90 lei

Tot la Teatrul de Comedie - Sala Studio, dar incepand cu ora 19.30, este pusa in scena piesa "Fata de matase artificiala", de Irmgard Keun.
Regia: Vlad Massaci
Scenografia: Puiu Antemir
Distributie: Delia Nartea si Alexandru Conovaru
Durata: 1 h 20' (fara pauza)

Doris este "fata din matase artificiala", care locuieste intr-un oras de provincie si se muta la Berlin, un oras care in anii '30 era recunoscut drept locul in care puteai fie sa-ti gasesti norocul, fie sa ajungi jos de tot. Un oras in care te puteai simti foarte izolat, mai ales daca erai o fata draguta de provincie, dintr-un mediu proletar care se viseaza stea de cinema.

Ce te va atrage la Doris este nu doar povestea in care atatia si atatea se regasesc, ci simplitatea naiva a unghiului ei de vedere asupra lumii.

Ce zici de un concert? Iordache, Dariusz Makaruk si Wlodzimierz Kiniorski te incanta la Clubul Taranului, incepand cu ora 21.00. Institutului Polonez te invita sa asculti si sa compari muzica propusa de trupa Iordache (Mihai Iordache, Sorin Romanescu, Eugen Nutescu, Ioan Pascu si Octavian Scurtu) cu cea propusa de "duetul" polonez, Dariusz Makaruk si Wlodzimierz Kiniorski. Intrarea este libera si, in plus, primesti un pahar din vinul casei.

21 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod