Ne pregatim de weekend

Cum ne pregatim de zilele libere? Mergem la un concert, un spectacol sau o piesa de teatru. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 4 iunie:
Cum ne pregatim de zilele libere? Mergem la un concert, un spectacol sau o piesa de teatru. Iata recomandarile Eva.ro pentru vineri, 4 iunie:

Concert Bonobo


Locatie: Arenele Romane
Ora: 20.00

Pretul unui billet este de 35 lei in avans si 60 lei la intrare. Biletele se gasesc in retelele bilete.ro si eventim.ro,  magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas.

Dupa ce a venit de trei ori in Romania, ultima oara in decembrie anul trecut, in cadrul unui eveniment care a umplut o hala pana la refuz, Simon Green aka Bonobo revine in Romania.
De data aceasta, Bonobo se intoarce pentru un concert LIVE

Proiectul Bonobo LIVE inseamna dorinta lui Simon Green de a avansa din punct de vedere muzical la un nou nivel, si anume de a trece de la DJ seturi la adevarate concerte sustinute alaturi de o orchestra. Atat publicul, cat si criticii, au reactionat pozitiv la aceasta initiativa, Bonobo Live Band reusind sa stranga foarte multi oameni atat in cluburi cat si la festivalurile din intreaga lume.

Concertul de la Bucuresti vine in contextul in care noul album Bonobo, Black Sands, a fost lansat pe piata luna aceasta, reprezentand un nou succes pentru artistul englez.
Astfel, publicul roman va avea sansa de a auzi in premiera piese de pe acest album in varianta live, intr-un concert memorabil.


Spectacolul Follow that summer


Locatie: Centrul National al Dansului
Ora: 20.10

Coregrafie si interpretare: Rui Catalao, Mihaela Dancs, Paul Dunca, Iuliana Stoianescu
Dramaturgie: Rui Catalao
Coloana sonora: Ion Dumitrescu
Lumini: Catalin Nicolescu
Proiect finantat de Centrul National al Dansului Bucuresti
Co - producator: Artlink, in cadrul rezidentelor artistice oferite in 2008 prin proiectul european Jardin d’Europe co-finantat de Uniunea Europeana
Durata: 70 min

Pretul unui bilet este de 10 lei/7 lei redus.


Piesa de teatru "True West"


Locatie: Odeon
Ora: 19.00

De Sam Shepard
Regia: Dragos Campan
Cu: Tudor Smoleanu, Bogdan Farcas, Raluca Zamfirescu, Ioan Coman
Pret bilete: 25 lei, 15 lei
3 Iunie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod