Miscare si reciclare, tot weekendul!

In acest weekend, mergi la Craiova pentru a te intalni cu caravana Miscarii de Reciclare. Vei avea parte de surprize extraordinare!
In acest weekend, mergi la Craiova pentru a te intalni cu caravana Miscarii de Reciclare. Vei avea parte de surprize extraordinare!

Miscarea de Reciclare ajunge sambata la Craiova!


Miscarea de Reciclare este primul proiect national de educare a publicului larg in privinta reciclarii (ambalaje, DEEE si alte tipuri de deseuri reciclabile). Campania este organizata de Roddia sub patronajul ministerului Mediului si are ca principal partener national Societatea Romana de Televiziune. Principalul partener local al Miscarii este Primaria Municipiului Craiova, prin programul CRAIOVA CURATA. Miscarea de Reciclare isi propune sa devina platforma nationala de constientizare si informare asupra nevoii de a recicla. Campania se adreseaza atat  publicului larg, cat si autoritatilor, companiilor si ONG-urilor.


Craiova va avea parte de o multime de surprize!

Incepand cu ora 9.00, va asteptam la cortul Miscarii de Reciclare instalat pe Velodrom, in Parcul Romanescu, cu informatii despre reciclare, sfaturi, mere verzi si cursuri de recycle art.

Dupa ora 11.00, trupele Miscarii pornesc sa cucereasca orasul alaturi de tobosarii de la Drum Cafe care vor imparti decibeli in stanga si-n dreapta.

Caravane de biciclisti si rolleri vor porni de la  fantana muzicala din Piata Mihai Viteazul (ora 11 15) si vor marsalui pe traseul Str. Alexandru Ioan Cuza, sens giratoriu, Universitate, Calea Bucuresti, Calea Unirii, Str. Alexandru Ioan Cuza, Piata Mihai Viteazul. Pe la ora 12 00, in zona Universitate, vom executa un moment de freeze si un mici concert Drum Cafe, dupa care recrutii Miscarii isi vor urma traseul.
in dreptul Pietei Mihai Viteazu, va pregatim un nou moment de freeze avand pe fundal tobele de la  Drum Cafe (ora 12 45).

Dupa ora 16 00, activitatea creativa se inteteste la cortul Miscarii. Artistii nostri va vor preda cursuri intensive de recycle art (bijuterii handmade din materiale reciclate, instalatii, becuri pictate, stative cu informatii generale despre reciclare). Cei mai talentati dintre craioveni vor fi premiati!

In jur de ora 17.00, trupetii Miscarii vor impanzi Parcul Romanescu cu misiunea precisa de a le vorbi craiovenilor despre cum sa recicleze si mai ales de ce este absolut nevoie sa o faca.

La ora 19.00 incepe distractia serii in Parcul Romanescu - Velodrom: mega concertul Bere Gratis si Directia 5.
in deschidere, tobosarii Drum Cafe acompaniati de craioveni cu pet-uri reciclate si galeti, vor oferi un spectacol extraordinar.

Concertul va fi transmis live pe TVR3 si TVR International incepand cu ora 22 00.
 
La sfarsitul serii, vom face curatenie, colectand selectiv deseurile.

Urmatoarele batalii de pe agenda Miscarii vor avea loc pe Litoral (Constanta, Costinesti, Vama Veche), incepand cu 1 august 2009 si la Timisoara pe 12 septembrie.

Duminica pe terasa La Motoare: "Gunoierul"


Ca sa pastram tonul, pentru ca tot a venit vorba de deseuri si reciclare, duminica, incepand cu ora 21.00, poti vedea spectacolul de teatru "Gunoierul", de Mimi Branescu, pe terasa La Motoare.

Cu: Daria Popa, Tania Popa, Mihai Dragomir, Mihai Bobonete, Leonid Doni

"Gunoierul" de Mimi Branescu
La Motoare
26 iulie, ora 21.00
Durata: 1h 15’
Pret bilet: 25 lei

Proiectie de film sub clar de luna


Tot duminica, in Parcul Bazilescu, se va proiecta un film "nou nout" - "Duplicity", in regia lui Tony Giloroy. Proiectia este ultima din cadrul programului "Sub Clar de Luna - Cinema Open Air".

"Duplicity"
Duminica, 26 iulie, ora 22.00
Regia: Tony Gilroy
Cu: Clive Owen, Julia Roberts
Durata: 125 minute
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod