Marti mergem la concertul Vaya con Dios

Desi e marti, nu exista 3 ceasuri rele, pentru ca distractia este in toi. Avem concertul Vaya con Dios, o piesa de teatru si la un party. Iata recomandarile Eva.ro, pentru marti, 13 octombrie:
Desi e marti, nu exista 3 ceasuri rele, pentru ca distractia este in toi. Avem concertul Vaya con Dios, o piesa de teatru si la un party. Iata recomandarile Eva.ro, pentru marti, 13 octombrie:


Concert Vaya con Dios


Locatie: Sala Palatului
Ora: 19:00

Cu albumul "Night Owls" din 1990, Vaya con Dios ajunge sa vanda milioane de albume. Influentele spaniole s-au resimtit din plin pe primele doua albume ale trupei, ce contineau piese devenite hit-uri in intreaga lume: "Puerto Rico", "Don’t Cry For Louie", "Nah neh nah".
Muzica lor era o adevarata gura de aer proaspat in comparatie cu mainstream-ul anilor '80:  avea culoare, soul, pasiune si fler.

Sub presiunea celebritatii, insa, trupa incepe sa se destrame. Reintoarcerea la muzica se produce in 1999, cu albumul "Purple Prose", si apoi, si mai hotarat, in 2004 cu "The Promise", care include hiturile "Je l’aime, Je l’aime" si "Don't Deny". In 2006 este lansat cel mai semnificativ album al trupei, "The Ultimate Collection".
El recompune istoria celei mai cunoscute trupe belgiene, care si-a mentinut popularitatea, de-a randul anilor, in randul a milioane de fani europeni.

Biletele se pot cumpara la pretul de 80 lei, 100 lei, 140 lei sau 180 lei, in functie de categorie, prin intermediul ticketpoint.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro, precum si la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si in punctele de vanzare Eventim din magazinele Germanos din toata tara.


Piesa de teatru "Un cuplu ciudat"


Locatie: Teatrul Arca
Ora: 20:00

De: Neil Simon
Regia: Doina Antohi
Scenografie: Anca Cernea, Ana Nedelcu
Sunet & lumini: Raluca Caramida
O comedie despre femei, barbati, si relatii mai mult sau mai putin ratate.
Cu: Mirela Zeta, Andreea Gramosteanu, Ioana Barbu, Ana Macovei, Doina Antohi, Andreea Samson, Florin Lazarescu, Catalin Babliuc
Pret bilete: 20 lei


Party Lenti Chiriac


Locatie: Revenge Club
Ora: 22:00
Intrare libera

Eveniment recomandat de 1801.ro
12 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod