Job-uri pentru tineri în Grecia, Cipru și Marea Britanie

dollores-benezic
dollores-benezic
Tinerii fără experienţă pe piața muncii sunt așteptați la primul târg de job-uri din 2014 în industria ospitalității din Grecia, Cipru și Marea Britanie. Târgul de locuri de muncă Happy

Tinerii fără experienţă pe piața muncii sunt așteptați la primul târg de job-uri din 2014 în industria ospitalității din Grecia, Cipru și Marea Britanie. Târgul de locuri de muncă Happy Summer JobFair aduce în Bucureşti reprezentanţii a 40 de hoteluri de 4 şi 5 stele, care pun la bătaie peste 2000 de locuri de muncă în sezonul 2014.

Târgurile de joburi organizate de compania de recrutare ICEPWORLD România vor avea loc în Bucureşti, sâmbătă 22 februarie, precum și pe 15 şi 16 martie.
Câteva din lanţurile hoteliere participante: Intercontinental Hotel Group, Atlantica Hotels & Resorts, Aldemar Hotels, Sbokos Hotel Group, Constantinou Bros Hotel Group Cyprus, Sani Resort.
Pentru Grecia şi Cipru pot aplica toţi tinerii cu vârste între 18 și 35 ani, absolvenți de liceu, vorbitori de limbă engleză sau alte limbi străine (de preferat germană, rusă, franceză) care își doresc un loc de muncă în străinătate la unul din hotelurile sau resorturile exclusiviste din insulele Cipru, Creta, Rhodos, Kos, Corfu.

Se caută atât persoane calificate cu experiență în domeniul ospitalier, dar și tineri fără experiență.
Tinerii care se află la începutul carierei sau care nu au experiență în câmpul muncii, vor obține un loc de muncă în domeniul hotelier în Grecia sau Cipru, vor participa la traininguri pentru a fi instruiți conform standardelor internaționale, iar la sfâșitul contractului vor obtine un atestat profesional în ospitalitate recunoscut internațional.

Pentru locurile de muncă din Marea Britanie e nevoie de o experiență de un an

Pentru Marea Britanie sunt eligibili numai candidaţii cu vârste între 18 si 40 ani, cu experienţă în industria ospitalităţii de minim 12 luni, vorbitori de limba engleză la nivel avansat. Locurile de muncă disponibile sunt: recepționer, valet, ospătar, ospătăriță, barman, barmaniță, animator copii, cameristă, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucătar, grădinar, lucrător mentenanță.
Contractele de muncă sunt sezoniere, se vor semna la târg pentru o perioadă de 3, 6, 8 sau 12 luni, și vor începe în perioada martie – iunie 2014.
Tinerii angajați în Grecia sau Cipru vor putea câștiga între 450 și 600 EURO NET/lună, cazarea și mesele fiind asigurate gratuit de angajatori.

În Marea Britanie salariile pornesc de la 6.31 Lire BRUT/oră, tinerii putând câştiga între 1000 – 1500 Lire/lună brut. Veniturile pot fi suplimentate prin bonusuri și bacșișuri frecvente în industria ospitalității.

Candidații interesați pot depune cereri online pe www.happysummer.ro/apply sau pot trimite CV la adresainfo@happysummer.ro.

Icepworld România este o companie de recrutare și formare profesională în industria ospitalității, înființată în 2003, care oferă programe de schimb intercultural, locuri de muncă și programe de studii în Europa, SUA și Canada, precum și programe de studii în turism și industria hotelieră cu dublă certificare (europeană și americană).

Mii de tineri din Romania au avut până acum șansa să lucreze și să studieze în străinătate prin Icepworld. Icepworld România face parte din Icep World Group, fiind prezent în mai multe țări ca SUA, Anglia, Spania, Franta, Turcia și România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod