Învățați cum să faceți mărțișoare

Dacă ați supraviețuit într-un fel sau altul sărbătorii de Sfântul Valentin, e posibil ca zilele mărțișorului să vă pună bugetul la încercare. Mai ales dacă aveți un copil care trebuie

Dacă ați supraviețuit într-un fel sau altul sărbătorii de Sfântul Valentin, e posibil ca zilele mărțișorului să vă pună bugetul la încercare. Mai ales dacă aveți un copil care trebuie să satisfacă diverse gusturi și așteptări în clasă, cu ocazia asta. O oportunitate pare a fi atelierul de confecționat mărțișoare, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, organizat ca multe altele la Studio Creativ. În weekendul care vine (22-23 februarie) copiii pot învăța să facă mărțișoare din materiale diverse, lut polimeric pictat, fetru, carton colorat, în forme și culori care mai de care mai frumoase.

Programul este următorul:

- Sâmbătă, 22 februarie și duminică, 23 februarie, de la ora 11.00 și de la ora 15.00 (aceeași grupă de vârstă, 6-13 ani),

- Sâmbătă, 22 februarie, ora 11.00 și ora 15.00– Atelier de mărțișoare – lut polimeric pictat,

- Duminică, 23 februarie, ora 11.00 și ora 15.00 – Atelier de mărțișoare din fetru și carton,

În caz că aveți copii cu înclinații artistice vă puteți inspira și din alte cursuri pe care atelierul respectiv le derulează permanent, în cursul săptămânii.

Detalii aici.

Găsiți sediul Studio Creativ pe Bulevardul Ferdinand, nr. 5A, etaj 1 (zona rondului Izvorul Rece/Pache Protopopescu, în dreptul Bisericii Grecești). Durata unui atelier este de două ore și costă 50 de lei/atelier sau 80 de lei/weekend (2 ateliere, sâmbătă și duminică). Pentru frați se aplică o reducere de 10 %. Înscrierea se face la adresa de email: contact@studio-creativ.ro.

Să aveți o primăvară frumoasă! :)

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod