"Inselat de Sarah Marshall"

"Forgetting Sarah Marshall" este prima comedie romantica "de tip dezastru" din lume. Producatorii Judd Apatow, Shaun Robertson...
"Forgetting Sarah Marshall" este prima comedie romantica "de tip dezastru" din lume. Producatorii Judd Apatow, Shaun Robertson si regizorul Nicholas Stoller prezinta o comedie nastrusnica, dedicata tuturor celor lasati candva cu ochii in soare de iubita.

"Forgetting Sarah Marshall" este o privire sincera spre un tip care incearca sa se maturizeze si sa-si vindece inima calcata in picioare. Ea a plecat... el a ramas, invinuind-o de orice.

Protagonistul este Jason Segel ("Knocked Up"), in rolul lui Peter Bretter, un muzician care se lupta cu valurile vietii si care si-a petrecut ultimii sase ani din viata idolatrizandu-si iubita, starul de televiziune Sarah Marshall. El este tipul din fundal, care-i tine geanta in instantaneele paparazzilor, cel care in mod absolut accidental este omis de la discursurile ceremoniilor de decernare a premiilor.

Ca un trasnet cazut intr-un lac cu ape line, lumea lui Peter se zguduie din temelii cand este parasit, si se trezeste singur pe lumea asta rea. Dupa cateva incercari de-a face pe fustangiul si in pragul unei crize de nervi la serviciu, indragostitul fara speranta crede ca viata lui e distrusa fara Sarah.

Ca sa-si limpezeasca mintile, Peter pleaca pe neasteptate intr-o excursie in Hawaii, la Oahu, unde se confrunta cu cel mai teribil cosmar: fosta iubita si actualului ei iubit, un rocker britanic, Aldous Snow (Russell Brand, "St. Trinian’s, "Penelope") sunt cazati in acelasi hotel. Pe masura ce indura chinurile realitatii noii vieti pe care o are Sarah, Peter gaseste un balsam sufletesc in flirtul cu Rachel (Mila Kunis, "That 70s Show"), o frumoasa angajata a hotelului, ale carei insinuari mai putin decente il trezesc din starea de zombi si il readuc pe Peter in lumea celor vii.

Regia: Nicholas Stoller
In rolurile principale: Paul Rudd, Jonah Hill
Gen: Comedie, Romantic
Marti, 19 august, la: Movieplex Cinema Plaza Romania - 20:00; Hollywood Multiplex - 21:15.

Informatii oferite de Cinemagia.ro
    
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod