Evenimente la inceput de weekend

S-a mai dus o saptamana din acest an si din... viata noastra...
S-a mai dus o saptamana din acest an si din... viata noastra... Dar sa nu ne intristam si sa ne facem planurile de distractie pentru ca vremea frumoasa nu ne permite sa stam in casa. Multa muzica, muzica de calitate de la Europafest 2010, Luna Amara, dar si Loredana.

Pentru inceput nu pot sa nu-ti recomand EUROPAfest 2010 care va incepe chiar vineri. Singurul festival din Europa care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica, se desfasoara in Bucuresti intre 7 si 13 mai. Peste 250 de artisti din 36 de tari sustin concerte de exceptie pe scenele Capitalei - Sala Auditorium, Art Center Tinerimea Româna, Hard Rock Cafe sau Art Jazz Club vor rasuna in acordurile unora dintre cele mai cunoscute nume ale scenelor Europei si SUA.

Iata programul din prima zi:

Opening Concert - Ziua Europei
19:00 / Sala Auditorium - MNAR (Sala Mica a Palatului)

Muzicieni din Austria, Italia, Romania, Ungaria si Marea Britanie.
7 mai este doar inceputul promitator al Festivalului International EUROPAfest - o saptamana in care muzica buna patrunde in banalul cotidian printr-o serie de concerte exceptionale de jazz, blues, pop si clasic.
Imnul Europei in acorduri de jazz, celebrarea lui Chopin si momente-surpriza, toate pe aceeasi scena, pentru ca la Opening Concert se sarbatoreste diversitatea culturala a unui intreg continent.

Caffe Festival - Jazz concert
20:30 / Hard Rock Cafe
STELZHAMMA / Austria
Guest: DORY BAVARSKY TRIO / SUA

EUROPAfest Club
21:30 / Art Jazz Club
CIRCUMSONUS / Austria

Apoi, iti vand un pont. Luna Amara o sa fie unplugged in Club Control. Distractie si voie buna, incepand cu ora 22.00! LUNA AMARA este una dintre cele mai complexe si mai controversate aparitii muzicale ale scenei rock romanesti din anii 2000 incoace.
Cenzurata din cauza opiniilor politice transante, cu un clip pe tv atunci cand inca nu exista un album, prezenta la toate festivalurile importante, o noutate absoluta prin integrarea sunetului de trompeta intr-un sound alternativ, LUNA AMARA si-a format un public al sau, un public care vrea sa inteleaga mai mult, care vrea sa se implice mai mult.

Componenta:
  • Nick Fagadar - voce, chitara
  • Mihnea Blidariu - voce, trompeta, chitara
  • Mihnea-Andrei Ferezan - chitara
  • Sorin Moraru - bass
  • Razvan Ristea - tobe


Un alt eveniment cu greutate va avea loc in aceeasi seara la Palatul Ghika unde va canta Loredana.
Spectacolul va incepe la ora 20.30, iar biletul de intrare va fi 90 Ro
. Accesul este gratuit pentru detinatorii cardului de membru.
6 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod