Distreaza-te intr-o zi de marti

Cultura chineza, istoria acestei tari extraordinare, au fost intotdeauna dezbatute, insa mereu este loc de mai bine si mai mult. "Legenda unui imparat si a artei sale", este o piesa care vorbeste tocmai despre aceste subiecte. Asadar, totul despre trecutul indepartat al Chinei...
Cultura chineza, istoria acestei tari extraordinare, insa mereu este loc de mai bine si mai mult. "Legenda unui imparat si a artei sale", este o piesa care vorbeste tocmai despre aceste subiecte. Asadar, totul despre trecutul indepartat al Chinei...

Locatie: Arcub
Data: Marti, 9 decembrie
Ora: 19.30

O portie de pian...


Absolventa a Conservatorului si profesoara de pian la liceul "George Enescu", Laura Danaila este indragostita de acest instrument. Daca vrei sa vezi ce relatie deosebita  exista intre cele doua personaje, te invit marti, 9 decembrie, la Teatrul Act.

Ora: 19.30

"Karma" si muzica folk


Incearca in aceasta marti putina muzica folk. Cei care ti-o vor "aduce pe tava" sunt cei de la Karma.
Asadar, nu rata "Live Folk Night".

Locatie: El Grande Comandante
Data: Marti, 9 decembrie
Ora: 21.00
Pret: 5 Ron

Expozitie...


La Carturesti, in Galeria Sub-Carturesti, este expusa, intre 3 si 13 decembrie, expozitia "In my shoes", realizata de Ghica Popa. Asa cum insasi creatoarea afirma este o "expozitie de custom shoes". Ti-o recomand!

Cover-uri si votka


Muzica buna, muzica veche, muzica de calitate. In plus, 3 Ron votka. Crezi ca merita? Mergi in Avast Club si te poti edifica.

Data:
Marti, 9 decembrie
Ora: 21.30
8 Decembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod