Distractie de weekend

Relaxare, party-uri, nebunie! A venit weekendul si trebuie sa profitam! Incep Zilele Bucurestiului, mergem la teatru, petreceri, film, iesim cu rolele in parc si poate mai dam o tura si pe la munte... Iata recomandarile Eva.ro pentru 12-13 septembrie:

Relaxare, party-uri, nebunie! A venit weekendul si trebuie sa profitam! Incep Zilele Bucurestiului, mergem la teatru, petreceri, film, iesim cu rolele in parc si poate mai dam o tura si pe la munte... Iata recomandarile Eva.ro pentru 12-13 septembrie:

Sambata, 12 septembrie


Zilele Bucurestiului 12-20 septembrie

A mai trecut un an si au venit iar Zilele Bucurestiului, de data asta sarbatorind 550 de ani. Spre deosebire de anul trecut, bucurestenii vor inlocui concertul Bryan Adams de anul trecut cu concerte de Jazz, recitaluri de opera si vizite la muzee.

Maine, de la ora 10:00 – Parcul Herastrau: Carnavalul Copiilor, care va avea loc in fiecare zi pina la orele 16:00;

Seara zilei de 12 septembrie va fi incununata cu un spectacol care va arata in termeni metaforici geneza Bucurestiului. Evenimentul, organizat sub "bagheta" ARCUB, va avea loc in Piata Constitutiei si va incepe la orele 20:30.

Intre 12 si 20 septembrie, Teatrul National Bucuresti gazduieste, la Galeria etaj III-IV, o expozitie de fotografie realizata in colaborare cu Ambasada Republicii Populare Chineze si MNAC – Caleidoscopul Chinei – Stilul de viata contemporan al chinezilor.

CCVTC a pregatit, in aceeasi locatie, o parada a costumelor de epoca (12, 13, 18, 19, 20 septembrie) si o plimbare cu trasura pe Bulevardul Unirii (12, 13, 18, 19, 20 septembrie).

Nu vor lipsi fanfara si celebra bataie cu flori "la sosea" - in Piata Constitutiei pe 12 septembrie, de la ora 17:00.


Invitatie la vals

Locatie: Muzeul Cotroceni
Ora: 19.30

Johann Strauss - Uvertura operetei Liliacul, Polca Ohne Sorgen, Valsul Trandafirii  din Sud, Annen Polka, Pizzicato Polka, Valsul Povestiri din Padurea vieneza, Valsul Frumoasa Dunare Albastra, Tritsch – Tratsch Polka, Valsul Imperial
Jaqcues Offenbach - Barcarola din opera "Povestirile lui Hoffmann"
Johannes Brahms - "Dans ungar nr.5"
Johann Strauss – tatal  - Radetzky Marsch
Interpreteaza Orchestra Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", dirijor Emil Maxim


Piesa de teatru "Nunta cu divort"

Locatie: Teatrul Evreiesc de Stat
Ora: 11:00

Regia: Dan Tudor
Scenografia:Doru Zanfir
Muzica: Vlad Cretu
Coregrafia: Pastorel Ionescu

In distributie: Viorica Bantas, Marius Drogeanu, Mihai Ciuca, Geni Brenda, Veaceslav Grosu, Leonie Waldman Eliad, Mircea Drimbareanu, Nicolae Calugarita, Mircea Dragoman, Nicolae Predica, Mirela Nicolau.


Filmul "Cea mai fericita fata din lume"

Locatie: Cinema Muzeul Taranului Roman
Ora: 21.10

Film romanesc, in regia lui Radu Jude, realizat in 2009, durata - 100 minute.
Eveniment recomandat de 1801.ro

11 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod