Distractia de luni

Iata ca a trecut weekend-ul si a venit vremea sa ne mobilizam pentru saptamana care va urma. Dar inainte sa ne gandim la serviciu, de ce nu ne-am face planul pentru distractia de dupa.
Iata ca a trecut weekend-ul si a venit vremea sa ne mobilizam pentru saptamana care va urma. Dar inainte sa ne gandim la serviciu, de ce nu ne-am face planul pentru distractia de dupa. Incep cu o lansare de carte care va avea loc luni, incepand cu ora 18.00. Bunaoara, la Cafe Verona se lanseaza volumul "Primii mei blugi".

"Primii mei blugi" inseamna 18 versiuni ale aceleiasi epopei: Catalin Avramescu, Corina Bernic, Mircea Cartarescu, Marius Chivu, Alexandru Dabija, Silviu Dancu, Serban Foarta, Augustin Ioan, Cristi Luca, Cosmin Manolache, Virgil Mihaiu, Ioana Nicolaie, Costi Rogozanu, Alex.
Leo serban, Mihaela Timus, Calin Torsan, Alexandru Vakulovski si Constantin Vica depun marturie despre drumul bluejeansilor de la obiect-fetis la banalitatea cotidianului.

Daca vrei un concert, nu-l rata pe cel care se desfasoara in The Silver Church Club. AG Weinberger revine pe altarul muzicii din The Silver Church pentru a-si propovadui cu zel misionar crezul - Blues is Sex. Cu si mai multa pasiune, in acorduri rascolitoare de chitarasi emanand o voluptate muzicala strigatoare la cer intr-o "biserica a sunetelor", artistul va reinsufleti piese mai vechi si mai noi, intr-un playlist surprinzator de fiecare data.

"Sa canti intr-o 'biserica' despre blues si sex iti da acel fior al sacrilegiului artistic, te face sa te simti vinovat pentru pasiunea din tine, pentru pofta cu care iti canti suferinta si felul in care tanjesti dupa dragoste...
Lupta aceasta dintre nevoia de a te dezlanui total si retinerea sfioasa pe care ti-o imprima altarul genreaza scantei pe scena..."
, a declarat artistul.

Concertul va avea loc incepand cu ora 20:00. Biletul costa 40 de lei si poate fi cumparat din Magazinul Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Baneasa, Cora Voiaj Pantelimon si din magazinele Music Shop si pe www.bilet.ro. In seara concertului, la intrarea in The Silver Chruch, biletul va costa 50 de lei.

In aceeasi zi de luni poti sa mergi la o piesa de teatru.
De exemplu, la Odeon, incepand cu ora 19.00, se joaca piesa "Cloaca", dupa Maria Groos. O comedie neagra despre reintalnirea a patru prieteni ajunsi la varsta maturitatii. Radiografia unui moment de criza, cand devine limpede ca amicitia de odinioara nu mai poate concura cu pretentia fiecaruia de a fi reusit in viata.
22 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod