Distractia de la mijloc de saptamana

Ti-am pregatit un concert, o piesa de teatru si o conferinta gratuita, care te invata cum sa traiesti. Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 14 octombrie:
Ti-am pregatit un concert, o piesa de teatru si o conferinta gratuita, care te invata cum sa traiesti. Iata recomandarile Eva.ro pentru miercuri, 14 octombrie:

Concert "Zgarie Nori"


Locatie: Mojo - Brit Room
Ora: 21:30

Zgarie Nori  ofera publicului sau o plimbare urbana printre cuvinte si sunete, ajutandu-le sa isi gaseasca drumul catre oameni. "Nu exista cuvinte. Nu exista muzica. Nu exista oameni. Exista toate la un loc. Intentia de a visa in sus, dar nu vertical. Visam dupa blocuri".
(Yawn)

Trupa Zgarie Nori a debutat ca proiect underground in anul 2007. Alaturi de Yawn si Eugen Iustin (voce), formula actuala ii reuneste pe Adi Neacsu (bas), Bogdan “Bozzo” Iliescu (tobe), Calina Epuran (violoncel), Catalin Coman (clape), Catalin "Tzetze" Radulescu (muzicuta), Cristi Chelsoi (chitara electrica) si Cristina Paun (backing vocals).
Intrarea 10 lei


Piesa de teatru "Cum m-am lasat"


Locatie: Teatrul Metropolis
Ora: 19:00

Adaptare de Anca Sigartau dupa o idee de Hannes Stein.
Regia: Bogdan Muntean
Cu: 1-Q Sapro si Anca Sigartau.
Durata: 1h (fara pauza)
Pret bilete: 21.20 lei


Conferinta "Arta de a trai"


Locatie: Serendipity
Ora: 19:00

Conferinta gratuita de prezentare a programului de cursuri "Arta de a trai" este unul din cele mai de succes programe de eliberare a stresului si de dezvoltare personala, disponibil astazi in lume.

Acest curs este destinat in principal oamenilor activi, dornici sa-si imbunatateasca performantele pe plan profesional, dar si in cautarea echilibrului optim fizic, psihic si emotional. Programul cursului este astfel construit incat il puteti face fara a va intrerupe activitatea profesionala.

 

Eveniment recomandat de 1801.ro.

13 Octombrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod