Damian Draghici pentru ultima ora alaturi de Brothers...

... dar acesta nu este singurul eveniment de care te poti bucura joi, 17 decembrie.
... dar acesta nu este singurul eveniment de care te poti bucura joi, 17 decembrie. De asemenea, poti merge la teatru sau la o petrecere tip karaoke.

Asadar, la inceput iti spuneam ca proiectul Damian Draghici and Brother se afla la final si nu te mint. Artistul a luat decizia sa mearga mai departe, sa evolueze. Dupa trei ani de activitate muzicala intensa si nenumarate concerte in tara si in strainatate prin care trupa Damian and Brothers a promovat valorile muzicale rome, dialogul intercultural si lupta impotriva discriminarii, proiectul muzical si cultural Damian and Brothers isi va incheia activitatea printr-un concert de ramas bun care va avea loc pe 17 Decembrie la Sala Palatului.

De la muzica trecem la teatru.
Piesa "Indragostiti" se joaca la Teatrul Masca, cu incepere de la ora 18.00. Modern si in acelasi timp cu savoarea veche a reprezentatiei de Commedia dell'Arte, spectacolul indragostitii a fost inspirat si creat dupa o canava italiana de la sfarsitul secolului al XVI-lea numita "Gli amorosi inganni" de Vicenzo Belando. Povestea este atemporala se poate intampla oriunde in orice epoca, puntea ce o arunca spre actualitate este textul care devine pretext.

Pret bilete: Sector A - 16 Lei; Sector B - 12 Lei.


La final, iti recomand o petrecere. Stii atmosfera aia vesela si relaxata pe care o simti cand te intalnesti si canti cu prietenii tai la un pahar pe la cineva pe-acasa? Nu prea? Daca vreti sa aflati, treceti pe la Plach joia sau sambata pe la ora 21.00.
16 Decembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod